به گزارش روز جمعه ایرنا محمودرضا سرگزی در کارگروه توسعه پرورش ماهی زابل اظهارداشت: وزن اولیه بچه ماهی قزل آلا رها شده در استخرها ۲۰ گرم بود که در پایان دوره پرورش به طور متوسط به ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم میرسند.
وی بیان کرد: امسال با توجه به نبود شغل در سیستان مردم استقبال خوبی از پرورش ماهی قزل آلا داشتند، به طوریکه نسبت به سال قبل رشد ۳.۵ درصد داشتیم.
رئیس شیلات زابل گفت: تمام بچه ماهی های قزل آلا توزیعی در استخرهای پرورش ماهی زابل از پایگاه های مدار بسته سیستان و بلوچستان تامین میشود.
وی با بیان اینکه پرورش ماهی قزل آلا در استخرهای زابل به صورت متراکم است، افزود: آبزی پروران میتوانند با استفاده از روشهای موثر نظیر مکانیزاسیون در استخرهای پرورش ماهی، سود اقتصادی مناسبی به چرخه کشاورزی خود وارد کنند.
سرگزی بیان کرد: با توجه به اینکه فضولات موجود در منابع آبی برای رشد محصولات کشاورزی بسیار موثر است؛ توصیه میشود روستاییان در کنار کشاورزی به کار پرورش ماهی نیز روی آورند.
وی ادامه داد: بر اساس بررسیهای صورت گرفته افرادیکه در کنار کشاورزی به پرورش ماهی نیز مشغول هستند افزایش برداشت محصول داشتهاند.
رئیس اداره شیلات زابل گفت: هر استخر پرورش ماهی قزل آلا سبب اشتغالزایی ۲ خانوار در این شهرستان شده است.
وی خاطرنشان کرد: برای جبران خسارات وارده از تلفات ماهی، شیلات به تمام پرورش دهندگان ماهی توصیه می کند استخرهای پرورشی خود را بیمه کنند.
نظر شما