۲۸ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۴۵
کد خبرنگار: 1015
کد خبر: 85061246
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نیروهای تعدیلی و اخراجی شرکت نیروگستر به کار ادامه می‌دهند

گناوه - ایرنا - سرپرست فرمانداری دیلم استان بوشهر گفت: باتوجه به پیگیری و رایزنی‌های چند روز گذشته با مسئولان کشوری و استانی و قول مساعد رئیس پروژه شرکت نیروگستر، نیروهای در لیست تعدیل و اخراج بومی به مدت سه ماه مجدد به کار خود برگشته و ادامه دهند.

به گزارش ایرنا، محمد اسدی روز یکشنبه در جلسه کمیسیون کارگری این شهرستنان با حضور مدیران کل‌تعاون،کار و رفاه اجتماعی و تامین‌ اجتماعی استان بوشهر با حمایت از بکارگیری و ادامه کار نیروهای بومی اظهار کرد: پس از پایان سه ماه مدت تعیین شده با تحویل پروژه به بهره‌بردار ، هماهنگی و پیگیری‌های لازم برای بکارگیری مجدد ظرفیت نیروهای بومی به عمل می‌آید.

وی افزود: پذیرفته نیست در شهرستانی که نیروهای بیکار وجود دارد از استان‌های دیگر نیروی کار بکارگیری شود و یا نیروی کار بومی از کار اخراج شود.

سرپرست فرمانداری دیلم تصریح کرد: شرکت‌های مجاور باید در راستای مسئولیت‌های اجتماعی خود خدمات بیشتری به این شهرستان ارائه دهند.

اسدی تاکید کرد: برای ما قابل پذیرش نیست تمامی خدمات از جمله امنیت کامل به شرکت ها داده شود و تنها آلودگی آن نصیب مردم منطقه شود.

وی عنوان کرد: شرکت‌های مجاور باید تعامل بیشتری با فرمانداری و مجموعه اداره کار شهرستان داشته باشند تا در آینده با مشکلات کمتری مواجه شویم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر گفت: با تعاملی که با مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز فنی و حرفه‌ای داشته‌ایم تمامی نیروی های کار و متخصص شرکت‌های استان را تامین خواهیم کرد و در این زمینه هیچگونه مشکلی وجود ندارد.

مصدق کشاورزی افزود: زیبنده مدیران دولت اسلامی نیست که از حق کارگر و نیروی خود دفاع نکنند و شاهد بیکار شدن نیروی خود آن‌ هم در آستانه شب عید باشند.

سرپرست اداره کل تامین اجتماعی استان بوشهر گفت: مطابق قانون، از سال ۱۴۰۲ کلیه قراردادهایی که در شهرستان دیلم منعقد می‌شود، باید در شعبه دیلم کد کارگاه صادر و همه بیمه شدگان که در این منطقه فعالیت دارند، خدمات خود را از همین شعبه دریافت کنند..

محمدجواد بازدرهوا افزود: استان بوشهر با ۴۶ هزار و ۷۰۰ مستمری‌بگیر، ماهانه مبلغی در حدود ۲۵۰ میلیارد تومان حقوق مستمری پرداخت می‌کند.

وی عنوان کرد: حق استان و شهرستان های تابعه است که قراردادهایی که منعقد می‌شود توسط استان‌های دیگر گرفته نشود و عوائد آن به همین منطقه برسد.

در هفته گذشته نیروهای اخراجی بومی شهرستان های گناوه و دیلم در پروژه تلمبه خانه انتقال نفت شماره یک گوره به جاسک مقابل در سرپرستی آن تجمع و خواستار لغو این اقدام و ادامه کار شدند.

طرح انتقال نفت خام گوره به جاسک، طرحی ملی و راهبردی است که با حمایت دولت و راهبری شرکت ملی نفت ایران و با هدف ایجاد ظرفیت انتقال یک میلیون بشکه نفت خام در روز، ذخیره‌سازی و صادرات آن از طریق پایانه جدید جاسک، تضمین استمرار صادرات نفت خام، تمرکززدایی از پایانه‌های صادراتی و متنوع‌سازی آن و توسعه پایدار و اشتغال‌زایی در سواحل مکران اجرا می‌شود که در این مرحله ظرفیت ۳۰۰ هزار بشکه نفت در روز است و سرانجام به صادرات روزانه یک میلیون بشکه نفت می‌رسد.

تلمبه خانه گوره که کار انتقال نفت از حوزه های نفتی را به پایانه های نفتی میسر می کند در مجاورت روستای سیاهمکان از توابع شهرستان دیلم در شمال استان بوشهر قرار دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha