اکبر ابدالی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان داشت: به طور کلی در سال ۱۴۰۱ فعالیتهای صنعتی استان مسیر رو به رشدی را طی کرد و صنعتگران قمی توانستند با افزایش سطح تولید و صادرات محصولات، تراز تجاری استان را مثبت کنند.
وی افزود: در سال گذشته علاوه بر اجرای طرحهای ایجادی و توسعه در بخش صنعت استان، برای ارتقای سطح کیفی فعالیت این بخش مهم اقتصادی استان نیز تلاش کردیم و در سال ۱۴۰۲ آن را با قدرت بیشتری ادامه خواهیم داد.
وی ادامه داد: از جمله اولویتهای مهم مورد توجه برای توسعه فعالیتهای صنعتی در استان قم، گسترش حضور شرکتهای دانشبنیان در این بخش است و در این رابطه بستههای حمایتی مطلوبی برای حضور علاقهمندان درنظر گرفته شدهاست.
ابدالی گفت: تلاش میکنیم در استان قم علاوه بر شرکتهای دانشبنیان، میزبان واحدهای صنعتی پیشرو در فناوری، پاک، کمآببر و سازگار با محیط زیست استان باشیم و سرمایهگذاری در حوزههای یاد شده را تسهیل کنیم.
وی تاکید کرد: با برنامهریزیهای انجام شده روند افزایش سطح تولید و اشتغالزایی در واحدهای صنعتی قم در سال ۱۴۰۲ با سرعت بیشتری ادامه مییابد و در این خصوص از ظرفیت سرمایهگذاری بخش خصوصی به بهترین شکل استفاده خواهیم کرد.
در بخش صنعت، قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارند.
نظر شما