۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۲۷
کد خبرنگار: 1571
کد خبر: 85062878
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۳۱ هزار نفر از جاذبه‌های گردشگری کهگیلویه و بویراحمد بازدید کردند

یاسوج - ایرنا- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد گفت: از روز بیست و پنجم اسفند ماه سال ۱۴۰۱ تاکنون ۳۱ هزار نفر از جاذبه های گردشگری طبیعی،تاریخی و مذهبی این استان بازدید کرده اند.

سعید طالبی پور روز سه شنبه ،نخستین روز از سال ۱۴۰۲ در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: براساس داده های سامانه نظارت بر تاسیسات گردشگری، از این تعداد افزون بر ۱۲هزار و ۸۰۰نفر در استان اقامت کردند.

وی ادامه داد: در ۲۹ اسفند ماه ،آخرین روز سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۴هزار و ۵۰۰ نفر از استان بازدید و ۶ هزار و ۵۶۰ نفر هم در استان اقامت گزیدند.

وی تصریح کرد که که گردشگران و مسافرانی که در چند روز گذشته وارد استان شدند بیشتر از آبشار یاسوج،روستای کریک و غار ده شیخ دنا ،پارک شلال دون باشت ، بارگاه بی بی حکیمه (س) در گچساران ، چشمه بلقیس چرام و حرم امامزاده محمد کهگیلویه بازدید کرده اند.

طالبی پور اظهار داشت: گردشگران نوروزی در هتل ها، مهمانسراها، مدارس و اقامتگاه های بومگردی کهگیلویه و بویراحمد اقامت کرده اند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد ،ظرفیت اقامتی مسافران نوروزی در سطح کل استان را تا ۱۰۰ هزار نفر در اقامتگاه های رسمی و سایر موارد ذکر کرد .

وی گفت: افزون بر ۲ هزار و ۵۰۰ تخت اقامتی رسمی تحت نظارت سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قرار دارد که مورد استفاده گردشگران و مسافران نوروزی قرار می گیرد.

طالبی پور افزود: علاوه بر مکان های رسمی، فضای مدارس، سالن های ورزشی و هلال احمر، شهرداری ها و ... با پیش بینی شرایط خاص و حتی بارندگی در ایام نوروز، در مجموع تا ۱۰۰ هزار ظرفیت اقامت در نظر گرفته شده است.

۱۲پایگاه و ۱۶۳ آموزشگاه در قالب یک هزار و ۲۶۱ کلاس توسط آموزش و پرورش استان برای اسکان مسافران نوروزی ۱۴۰۲ در استان تدارک شده است.

کهگیلویه و بویراحمد با مساحتی حدود ۱۶ هزار کیلومتر مربع وسعت بین استان‌های فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و خوزستان واقع شده است.

تا پیش از همه گیری کرونا سالانه بیش از یک هزار گردشگر خارجی و چند میلیون گردشگر ایرانی از جاذبه های این استان دیدن می کردند.

کهگیلویه و بویراحمد با داشتن ۲۵۰ تفرجگاه طبیعی، ۳۰۰ بقعه متبرکه، افزون بر ۷۷۰ اثر تاریخی که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده در کنار جاذبه های مردم شناسی چون پوشش ها و گویش های محلی و آواها و نواهای محلی یکی از مقاصد گردشگری جنوب کشور محسوب می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha