به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی محیط زیست لرستان ،"علی سالاروند" اظهار کرد: همچنین مرکز تکثیر گوزن زرد، ایجاد اولین پاسگاه موزهها در تالابهای استان، توانمندسازی جوامع محلی در راستای حفاظت مشارکتی و برنامه ریزی برای ایجاد سایتهای پرنده نگری و معرفی زون های تفرج متمرکز و گسترده به اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان از برنامه های دیگر در این راستا بوده است.
وی افزود: ظرفیتهای طبیعی، اقلیمی، تاریخی و گردشگری زیادی در استان لرستان وجود دارد به طوری که طبیعت چشم نواز و بکر، جنگلها و مراتع، رودخانههای خروشان، تالابها و چشمههای جوشان این استان را به یکی از مقاصد سفر گردشگران و طبیعت دوستان تبدیل کرده است.
سالاروند بیان کرد: این فرصتها و ظرفیتهای زیست محیطی در حوزه گردشگری لرستان، اگر چه در سالهای گذشته آنچنان کمکی به رونق اقتصادی این استان لرستان نکرده، اما با ورود اداره کل محیط زیست لرستان و اجرای برنامهها و پروژههای کارشناسی زمینه شکوفا شدن حوزه «گردشگری زیست محیطی» فراهم شده است.
وی ادامه داد: در این راستا اداره کل حفاظت از محیط زیست لرستان با اقدامی ابتکاری و علمی و اجرای طرحهای مختلفی از جمله راهاندازی پیگیری ایجاد موزههای تنوع زیستی، ایجاد سایت تکثیر گوزن زرد، توانمندسازی جوامع محلی اقدام به ترویج و احیای «گردشگری زیست محیطی» در استان کرده است.
نظر شما