کاظم کامیاب امروز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طی مدت یاد شده ۲ هزار نفر مسافر و گردشگر وارد رشتخوار شدند که از این تعداد ۴۶۲ نفر در اقامتگاههای رسمی تحت نظارت اداره میراث فرهنگی یا مدارس اسکان یافتند.
وی با بیان اینکه رشتخوار فاقد هتل یا مهمانپذیر است، گفت: اکنون ۶ اقامتگاه بومگردی با ظرفیت شبانه ۲۶۰ نفر در سطح این شهرستان پذیرای مسافران و گردشگران است.
رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در معرفی برخی جاذبههای دیدنی رشتخوار توضیح داد: مسجد جامع شهرستان مربوط به دوره خوارزمشاهیان، خانه موزه تاریخی قرایی، خانه شریفی، خانه جنگلی و مجموعه تاریخی حاجی خان یاور، مزار سید قوام الدین، مزار شاه سنجان و نیز مزار پیر یاهو از جمله این آثار است که هر یک از آنها بخشی از تاریخ، فرهنگ و سنن خطه خراسان را در سینه خود جای داده و به علاقه مندان معرفی می کند.
وی با بیان اینکه از مجموع ۲۵۰ اثر تاریخی رشتخوار ۳۳ مورد در فهرست آثار ملی ایران ثبت شده است، گفت: به لحاظ جغرافیایی این شهرستان از شمال و شرق به ارتفاعات منتهی میشود و تفرجگاه گرماب (پیر یاهو) و آبشار علیآباد در ۳۰ کیلومتری شمال شرق رشتخوار باعث شده است برخی گردشگران صرفا برای دیدن این مناطق و نیز تماشای کویر وارد شهرستان شوند.
رشتخوار با اقلیم نیمه خشک در حد فاصل تربتحیدریه به شهرستان مرزی خواف در همسایگی افغانستان حدود ۲۰۰ کیلومتر با مشهد مرکز استان خراسان رضوی فاصله دارد و اقتصاد آن عمدتا بر کشاورزی و دامداری متکی است.
نظر شما