به گزارش ایرنا، در این سفر کاری استاندار کرمانشاه از آخرین وضعیت خدمات رسانی دستگاههای عضو ستاد خدمات سفر مانند هلال احمر، شهرداری، علوم پزشکی، میراث فرهنگی و پلیس راهور به مسافران نوروزی را به صورت میدانی مورد بررسی قرار داد.
بازدید استاندار از مجموعه تاریخی سراب هرسین و خانه گلیم
استاندار کرمانشاه در ادامه این برنامه کاری از مجموعه تفریحی و تاریخی سراب هرسین شامل پارک توحید و خانه گلیم و محدوده تاریخی سراب بازدید کرد.
در سراب هرسین یک مجموعه آثار تاریخی از دوران ساسانی مانند فراتاش و ساعت سنگی واقع شدهاند.
صحرایی در حاشیه این بازدید عنوان کرد: هرسین از شهرهای خوش آب و هوا و با مزیت گردشگری استان کرمانشاه است.
وی افزود: سراب تاریخی هرسین، پارک مجاور آن و همچنین خانه گلیم از ظرفیتهای ممتاز گردشگری این شهر محسوب میشوند که باید از آن ها برای رونق گردشگری و اقتصادی این منطقه به خوبی استفاده کرد.
استاندار کرمانشاه همچنین از طرح ایجاد یک مسیر گردشگری در خیابان منتهی به مجموعه تاریخی سراب هرسین استقبال کرد.
بازدید از تالار ملل و سینمای هرسین
پروژه تالار ملل و سینمای هرسین از دیگر طرحهای مورد بازدید استاندار کرمانشاه بود.
تالار ملل هرسین از جمله پروژه های فرهنگی مصوب سفر رهبر انقلاب است که از سال ۹۶ ساخت آن توسط وزارت ارشاد آغاز شده است.
این پروژه در یک هزار و ۸۵۰ متر زیربنا ساخته شده که شامل سالن اصلی با ظرفیت ۵۰۰ نفر و همچنین یک سالن گالری است و از ۶۷ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است.
صحرایی از آخرین وضعیت پروژه بازسازی سینمای هرسین با ظرفیت ۲۰۰ صندلی هم بازدید کرد.
استاندار کرمانشاه تالار ملل و سینمای هرسین را دو پروژه فرهنگی بسیار ارزشمند برای مردم هرسین توصیف کرد که سرانه فرهنگی این شهر را به بالاتر از سرانه کشوری ارتقاء می دهد.
وی در ادامه با تاکید بر ضرورت رفع سریع مشکلات قانونی پروژه تالار ملل، افزود: مدیران شهرستان باید با اولویت منافع مردم درباره زمین طرح به یک توافق پایدار برسند و پروژه را با کمک اعتبارات سفر رئیس جمهور و وزارت ارشاد تکمیل و به بهره برداری برسانند.
صحرایی در مورد طرح نوسازی سینمای هرسین هم گفت: این پروژه مدت ها راکد بوده و پس از اجرای طرح نوسازی در مجموع از پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی برخوردار است.
اعتبار طرح سینمای انقلاب هرسین در سال گذشته یک میلیارد تومان تعیین شده بود که برای تکمیل و بهره برداری از آن در سال جاری به پنج میلیارد تومان دیگر نیاز است.
بررسی آخرین وضعیت زمین چمن و پیست هرسین
استاندار کرمانشاه همچنین از پروژه نوسازی مجموعه ورزشی هرسین شامل زمین چمن مصنوعی، پیست دو میدانی و تجهیزات استخر آن بازدید کرد.
زمین چمن مصنوعی هرسین اکنون تکمیل شده اما به دلیل آماده نبودن پیست دو میدانی، امکان استفاده این چمن نیز فراهم نیست زیرا سنگریزه های اطراف زمین سبب از بین رفتن آن می شود. پیست دومیدانی و روشنایی محوطه آن نیز چهار میلیارد تومان بودجه لازم دارد که از سوی کمیته برنامه ریزی شهرستان، ۲ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته و مقرر شد تامین باقی مانده این اعتبار از سوی استانداری پیگیری شود.
تاکید بر تکمیل مصلا
طرح توسعه مصلای هرسین آخرین پروژه ای بود که استاندار در این سفر کاری بازدید کرد. این طرح از پنج سال پیش راکد است اما قرار شد پیگیریهای لازم برای تامین اعتبار و تکمیل آن صورت گیرد.
کتیبه بیستون (بیستون بزرگترین سنگنوشته جهان)، تپه گنج دره (چیا خزینه)، گور دخمههای اسحاقوند، دخمه شمسآباد، مجسمه هرکول، قلعه هرسین، قلعه دزبر، قلعه سرماج، فرهادتراش بیستون، فراتاش هرسین، حوض سنگی(حوض ساعت)، طاق سنگی، پلکان سنگی، تخت شیرین، دیوار ساسانی، پل خسرو، بنای ساسانی، پل چهر و سرستونهای بیستون تعدادی از آثار باستانی مطرح شهرستان هرسین هستند.
طبق تحقیقات باستان شناسان اروپایی، گنج دره حدود ۱۱ هزار سال قدمت دارد و برای اولین بار مردم این منطقه حیوان را اهلی کرده اند و دست به کشت غلات زده اند؛ نخستین ظروف سفالی ایران زمین هم در شهر هرسین ساخته شده است.
شهرستان هرسین با جمعیتی افزون بر ۷۸ هزار نفر در ۴۴ کیلومتری جنوب شرق کرمانشاه واقع شده است.
نظر شما