موزه ملی قرآن کریم می‌تواند مرجع رویدادهای قرآنی شود

تهران- ایرنا- قائم‌مقام وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: موزه ملی قرآن کریم به دلیل موقعیت جغرافیایی که دارد، می‌تواند مرجع و مرکز بزرگی برای انجام رویدادها و فعالیت‌های قرآنی شود.

به گزارش ایرنا، علی دارابی در حاشیه بازدید از موزه ملی قرآن کریم گفت: بیش از ۶۵ اثر موزه ملی قرآن کریم ثبت ملی شده است، تمام این آثار نفیس و دیدنی است. همان‌طور که حافظ شاعر بزرگ کشورمان می‌گوید: «هر چه کردم همه از دولت قرآن کردم» همه ما باید بتوانیم به سهم خودمان خادمان شایسته‌ای برای قرآن کریم باشیم.

معاون میراث‌فرهنگی وزارت میراث فرهنگی تصریح کرد: موزه ملی قرآن کریم، مجموعه‌ای فاخر و ارزشمند است که در قلب تهران جای دارد و از سال ۱۳۸۴به همت زنده‌یاد حسن حبیبی و تلاش خستگی‌ناپذیر آقای احمد مسجدجامعی (وزیر وقت فرهنگ و ارشاد اسلامی) راه‌اندازی شد و فعالیت‌های مختلفی دارد. آثار بسیار نفیسی در حوزه کتابت و خوشنویسی قرآن کریم و نسخ خطی در این موزه وجود دارد.

موزه ملی قرآن کریم می‌تواند مرجع رویدادهای قرآنی شود

وی تصریح کرد: موزملی قرآن کریم به دلیل موقعیت جغرافیایی که دارد، می‌تواند مرجع و مرکز بزرگی برای انجام رویدادها و فعالیت‌های قرآنی باشد. به دلیل همین موقعیت ویژه برخی موانع کاری وجود دارد که در حال گفت‌وگو، مکاتبه و برگزاری جلسات مختلف با مسئولان ذی‌ربط هستیم، امیدوارم حل شود.

قائم‌مقام وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تأکید کرد: قرار شد تعدادی کار زیرساختی که مورد نیاز موزه است، انجام شود، به همین منظور با هماهنگی که با همکارانم در اداره‌کل موزه‌ها و معاونت توسعه مدیریت و منابع انجام دادم قرار شد تا در این زمینه اقدامات لازم انجام شود.

دارابی تصریح کرد: آمفی تئاتر بزرگی که در موزه ملی قرآن کریم وجود دارد، اگر فعال شود، می‌تواند به مرکز بزرگ فرهنگی تبدیل شود به‌همین منظور با نهادهای مختلف در این زمینه گفت‌وگو خواهیم کرد تا جلب مشارکت شود. بسیار امیدوارم که شاهد افتتاح این فعالیت فرهنگی خوب در تهران باشیم.

موزه ملی قرآن کریم می‌تواند مرجع رویدادهای قرآنی شود

معاون میراث‌فرهنگی وزارت میراث فرهنگی بیان کرد: با توجه به اینکه ایام نوروز با ماه مبارک رمضان تقارن پیدا کرده است، از مردم دعوت می‌کنم حتما یکی از مقاصد اصلی که برای بازدیدشان در ایام نوروز انتخاب می‌کنند، موزه ملی قرآن کریم باشد.

وی تاکید کرد: موزه ملی قرآن کریم برای آنکه بتواند به وظایف و مأموریت‌های خود عمل کند نیاز به اعتبارات و بودجه مناسب دارد که تدابیری را برای آن فراهم کرده ایم، اما برخی موانع و مشکلات بر سر راه آن وجود دارد که نیاز به کمک و همیاری سایر دستگاه‌ها و نهادها چون شهرداری، نهادهای حفاظتی و امنیتی دارد.

به گزارش ایرنا، موزه ملی قرآن کریم در خیابان امام خمینی(ره)، تقاطع خیابان ولی‌عصر قرار دارد. ساخت اولیه این بنا در سال ۱۳۵۴ با عنوان فرهنگسرا در کنار کاخ مرمر و کاخ سنای سابق در ۱۴ متر زیر زمین و در سه طبقه با مساحت ۱۰ هزار متر مربع آغاز شد که تا زمان انقلاب ۲۵ درصد کار انجام شده بود.

موزه ملی قرآن کریم مرجعی تخصصی برای قرآن کریم، نسخ خطی، کتابت قرآن در ادوار مختلف تاریخی، طومارها، آثار خوشنویسی، اشیاء مثل سکه، ظروف مرتبط با مضامین قرآنی را در بر می گیرد و هم اکنون دارای ۷۰۰ اثر بزرگ نسخ خطی قرآن کریم است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha