تعهد اشتغالزایی فارس در سال ۱۴۰۲ به بیش از ۶۶ هزار نفر افزایش پیدا کرد

شیراز-ایرنا- مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی فارس از افزایش میزان تعهد اشتغالزایی این استان در سال ۱۴۰۲ به نسبت سال گذشته به بیش از ۶۶ هزار نفر خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، وحید خداپرست چهارشنبه در دیدار با آیت‌الله ابراهیم کلانتری تولیت آستان مقدس شاهچراغ(ع) که مدیران عضو شورای هماهنگی دستگاه های زیر مجموعه وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی در استان فارس و نمایندگان تشکلات کارگری،کارفرمایی و اعضای هیات رییسه اتاق تعاون نیز حضور داشتند، افزود: بخش تعاون فارس در گذشته در حد انتظارات و جایگاه واقعی که برای آن متصور شده نبود اما طی ۲ سال اخیر اقداماتی در این زمینه صورت گرفته که آخرین آن توزیع اقلام معیشتی یارانه ای با همکاری تعاونی های بزرگ استان از جمله شرکت تعاونی مصرف فرهنگیان فارس است.

تحقق ۱۲۵ درصدی تعهد اشتغال ۱۴۰۱ و رشد تعهد ۱۴۰۲

وی ادامه داد: استان فارس در حوزه شاخص های اشتغال در یکسال گذشته رتبه نخست کشور را کسب کرده است که تعهد اشتغال این استان در یکسال گذشته بیش از هدف تعیین شده و تا پایان اسفند ماه ۱۲۵ درصد محقق شده است که تا پایان فروردین سال جدید فرصت ورود اطلاعات اشتغال ایجاد شده در سال قبل میسر است.

مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان فارس بیان کرد: برای سال جدید نیز بیش از هفت هزار نفر به تعهد اشتغال استان فارس افزوده شد و در سال ۱۴۰۲ باید بیش از ۶۶ هزار نفر اشتغال در این استان ایجاد شود.

خداپرست با بیان اینکه در حوزه کار، تلاش و کارفرمایان نیز اقدامات بارزی در سطح استان فارس انجام شده است، یادآور شد: ۹ مجموعه مدیریتی دولتی و بانک زیرمجموعه وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی در استان فارس قرار دارد.

تعهد اشتغالزایی فارس در سال ۱۴۰۲ به بیش از ۶۶ هزار نفر افزایش پیدا کرد

بخش تعاون فارس نقش برجسته‌ای در تحقق شعار سال ۱۴۰۲ دارد

تولیت آستان مقدس حضرت احمد بن موسی شاهچراغ(ع) نیز در این دیدار ضمن تبریک بهار طبیعت و قرآن گفت: مسولیت و وظایف وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی به لحاظ جمعیت و جامعه هدف گسترده است و تقریبا کل ملت ایران را در بر می گیرد که عملکرد خوب در این مجموعه به افزایش رضایتمندی در جامعه منجر می شود.

آیت الله ابراهیم کلانتری افزود: موضوع تعاون در قانون اساسی جایگاه خاصی دارد و اقتصاد در قانون به سه بخش دولتی، خصوصی و تعاونی تقسیم می شود و مهمتر از آن در دین مبین اسلام و قرآن کتاب آسمانی مسلمانان نیز جز اصول حکمرانی اسلامی است.

وی اظهارکرد: سایه تفکر اقتصاد لیبرالی و سوسیالیستی در جهان موجب شده به تفکر اسلامی کم توجهی شود در صورتی که جامع ترین تفکر در این حوزه تفکر اسلامی است.

تولیت آستان مقدس حضرت احمد بن موسی شاهچراغ(ع) گفت: توجه به حوزه تعاون در اقتصاد امر مهمی است و هرجا که به این بخش توجه شده دستاوردهای بزرگی برای نظام اسلامی رقم خورده است.

آیت الله کلانتری مقوله هایی مانند خدمت رسانی به مردم ،تعاون ،کمک به نیازمندان و ... از اصول اسلام دانست و افزود: بهترین مخلوق خدا انسان است و خدمت به این آفریده ممتاز خداوند از جایگاه ویژه ای در اسلام برخوردار است.

وی بیان کرد: بخش تعاون و جامعه کار و تلاش برای تحقق شعار سال ۱۴۰۲ نقش برجسته ای دارد که باید به آن توجه شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha