محمدهادی سماواتی روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان داشت: در این طرح، بازرسان اداره کل استاندارد استان به واحدهای صنعتی فعال در قم مراجعه و از محصول تولیدی آنها، نمونه برداری میکنند، بر این اساس باید وزن محصول تولیدی به صورت خالص با وزن اعلام شده از سوی شرکت برابر باشد و در غیر این صورت تخلف رخ دادهاست.
وی با اشاره به این که اجرای این طرح بهصورت مستمر و بدون توقف، دنبال میشود، افزود: صنایع غذایی و شیمیایی در کانون توجه این طرح قرار دارد که بر این اساس حدود ۲۰۰ واحد صنعتی فعال در استان شامل طرح پیش بسته بندی میشود و بازرسان اداره کل استاندارد وزن محصولات تولید شده در این واحدها را با نظارت مستمر، مورد ارزیابی قرار میدهند.
وی ادامه داد: در اجرای طرح پیش بسته بندی حتی نمونهبرداری از سطح بازار و مراکز عرضه و یا انبار عمده محصولات تولید شده نیز صورت میگیرد تا روند بازرسیها به صورت کامل تصادفی باشد و در همه این شرایط باید وزن محصول مورد نظر به طور دقیق با وزن اعلامی شرکت در روی جلد و بستهبندی آن یکی باشد.
سماواتی تاکید کرد: انتظار ما این است که درصد تخلف واحدهای صنعتی مشمول در این خصوص صفر باشد و وزن محصول تولیدی آنها در جریان بررسیهای انجام شده به طور دقیق با وزنی که اعلام کردند یکسان باشد، چرا که در غیر این صورت براساس قانون با متخلفان برخورد جدی صورت خواهد گرفت.
وی با اشاره به اینکه امیدواریم با انجام نظارتهای دقیق و همراهی تولیدکنندگان، شاهد کمفروشی در عرضه هیچ محصولی نباشیم، افزود: متاسفانه در این زمینه تخلفهایی دیده میشود که در ابتدا برای واحد متخلف اخطار صادر شده و در صورت تکرار جریمههای سنگین و حتی تعطیلی واحد در انتظار متخلفان است.
وی با اشاره به ارزیابی ۷۳ نام تجاری در طرح پیش بسته بندی در استان قم، ادامه داد: در همین رابطه طی سال گذشته ۴۳ درصد کل نمونهها (از نظر رعایت وزن اعلامی با وزن محصول) مردود بودند که بیشترین این مردودیها در تنقلات، لبنیات، فرآوردههای گوشتی، انواع سس، قند، ماکارانی و حبوبات مشاهده شد.
نظر شما