۱۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۵:۱۸
کد خبرنگار: 3092
کد خبر: 85069864
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

روزهای آخر هفته در گلستان بارانی است

۱۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۵:۱۸
کد خبر: 85069864
روزهای آخر هفته در گلستان بارانی است

گرگان - ایرنا - مدیرکل هواشناسی گلستان گفت:با ورود و استقرار سامانه بارشی، از عصر فردا جمعه آسمان گلستان در نقاط گوناگون بارانی است و شهروندان و گردشگران در مدت زمان فعالیت حدود سه روزه این سامانه از اتراق در حاشیه رودخانه‌ها خودداری کنند.

امان‌محمد کمالی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: براساس بررسی و تحلیل آخرین داده ها و نقشه های پیش‌یابی هواشناسی، آسمان استان تا صبح روز یکشنبه بارانی خواهد بود.

وی پیش بینی کرد بارندگی‌های متناوب در گلستان همراه با رگبار و رعد و برق، در نواحی کوهستانی ریزش برف، احتمال تگرگ، مه غلیظ و وزش باد نسبتا شدید موقتی و شدید باشد.

کمالی بیان کرد: این سامانه بارشی موجب کاهش ۱۲ درجه‌ای دما خواهد شد.

وی افزود: اثر مخاطره این سامانه بارشی، آبگرفتگی برخی معابر، در مناطق مرتفع و شیبدار احتمال سیلاب ناگهانی، اختلال در تردد جاده‌ای بویژه جاده‌های کوهستانی و احتمال خسارت به سازه ها با استحکام پایین خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی گلستان به شهروندان، مسافران و گردشگران نوروزی توصیه کرد در این مدت از توقف، استقرار و برپایی چادرهای مسافرتی در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها پرهیز کرده و احتیاط در سفرهای برون مرزی، اجتناب در فعالیت های کوهنوردی، مجکم کردن سازه های موقت، پوشش گلخانه ها و انجام تمهیدات پیشگرانه لازم را انجام دهند.

گلستان ۱۰ ایستگاه سینوپتیک و فرودگاهی، ۲۲ ایستگاه اقلیم شناسی، ۸۰ ایستگاه باران سنجی، ۲۷ ایستگاه خودکار، ۱۳ ایستگاه باران سنجی بر خط، یک ایستگاه جاده‌ای (خوش ییلاق)، یک ایستگاه جو بالا، یک سامانه برآورد شعاع دید افقی در امتداد باند فرودگاه در ۲ سامانه پایش گرد و غبار، ۲ سامانه تشعشع سنجی (اینچه برون و مراوه تپه) و یک سکوی دریایی و دو گیرنده تصاویر ماهواره و رادار در مجموع ۱۶۲ سامانه و ایستگاه دارد.

استان گلستان واقع در شمال کشور دارای تنوع اقلیمی از نیمه مرطوب معتدل تا نیمه خشک و خشک و گرم و سرد است که بارندگی آن از ۱۵۰ تا ۸۵۰ میلی متر متغیر و موقعیت طبیعی استان شامل کوهستان های مرتفع، دشت هموار، مناطق پست، شوره زار، جنگل، مرتع و دریاست.

در استان گلستان ۲ میلیون نفر در ۳۳ نقطه شهری و هزار و ۷۵ روستا سکونت دارند که اغلب اهالی از طریق کشاورزی و دامپروری تامین معاش می کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha