نادر قلی زری میدانی روز جمعه در گفتو گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: یکی از مشکلات سال های اخیر موضوع محدودیت در تخصیص گاز برای بخشهای صنایع و کشاورزی خوزستان بوده که خوشبختانه هم اکنون با کاهش مصرف گاز خانگی، بخشهای عمده مصرفکننده گاز در خوزستان می توانند متناسب با نیاز خود، گاز مصرف کنند.
وی گفت: با افزایش دما و پشت سر گذاشتن سرما، مصرف روزانه گاز خانگی در خوزستان از ۱۴ میلیون به ۶ میلیون متر مکعب کاهش یافته است از این رو مازاد مصرف گاز به بخشهای دیگر به خصوص پتروشیمیها تخصیص یافته است.
مدیرعامل شرکت گاز خوزستان در ادامه افزود: نیروگاههای گازی خوزستان هماکنون نیز به میزان مورد نیاز که برق تولید میکنند مصرف دریافت خواهند کرد.
زری میدانی مصرف روزانه گاز استان در ایام سرد سال را ۵۹میلیون متر مکعب بیان کرد و گفت: هم اکنون مصرف روزانه گاز به ۴۹میلیون متر مکعب رسیده است.
وی ابراز امیدواری کرد با تامین پایدار گاز در بخش های مختلف تولیدی و خدماتی استان، شاهد رشد تولید کالا به خصوص تولید فراورده های پتروشیمی باشیم.
مدیرعامل شرکت گاز خوزستان یادآور شد: در ۲ سال اخیر که کشور با بحران خشکسالی و کاهش تولید برق در نیروگاهای برق آبی بوده است، مصرف گاز نیروگاههای گازی به منظور پایداری در تولید برق روبه افزایش بوده که همین مساله تخصیص گاز برای صنایع (فولاد و پتروشیمیها) و بخش کشاورزی را با محدودیت رو برو کرد.
تاکید بر مصرف کردن ایمن گاز
مدیرعامل شرکت گاز خوزستان بر مصرف بهینه و ایمن گاز با هدف پیشگیری از حوادث گاز در خوزستان تاکید کرد.
زری میدانی با اشاره به روند حوادث گاز در سال های اخیر در خوزستان، افزود: باید با فرهنگ سازی و اطلاع رسانی و افزایش سطح آگاهی، حوادث گاز را در استان کاهش داد.
وی گفت: گاز، سوختی پرخطر است ولی با رعایت نکات ایمنی میتوان از بروز حوادث تلخ و دردناک که بعضا منجر به فوت و خسارات سنگین میشود جلوگیری کرد.
به گزارش ایرنا، استان خوزستان روزانه با تولید حدود ۱۰۰میلیون مترمکعب معادل ۱۷درصد گاز کشور را تامین میکند.
خوزستان از نظر فروش گاز پس از استان تهران در جایگاه دوم و در برخی مواقع پس از اصفهان در جایگاه سوم کشوری قراردارد.
جمهوری اسلامی ایران پس از روسیه دارنده دومین ذخایر اثبات شده گاز جهان و سومین تولیدکننده بزرگ گاز در دنیا است.
نظر شما