محمد حسین اسماعیل زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به افزایش ترددها و بروز حوادث در راههای دسترسی، ماموریتهای جاده ای سهم قابل توجهی از مجموع فعالیتهای این بخش را به خود اختصاص می دهد.
وی ادامه داد: متوسط زمان رسیدن پرسنل اورژانس بر بالین حادثه دیدگان از زمان تماس با این بخش هفت دقیقه و ۳۰ ثانیه بوده است که استاندارد آن کمتر از هشت دقیقه است.
مسوول اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: میانگین زمان حضور پرسنل اورژانس بر بالین بیمار و یا مصدوم در جاده های شهرستانهای گناباد و بجستان ۱۰ دقیقه و ۵۰ ثانیه بوده است که متوسط آن کمتر از ۱۴ دقیقه است.
اسماعیل زاده افزود: ار مجموع ۸۱ هزار تماس مردمی با اورژانس شهرستانهای گناباد و بجستان طی پارسال ۱۵ درصد را مشاوره و راهنمایی و ۱۲ درصد را مزاحمتهای تلفنی تشکیل می دهد و بقیه منجر به انجام عملیات و ماموریتهای اورژانس شده است و بقیه را سایر فعالیتهای مرتبط تشکیل می دهد.
وی اضافه کرد: تجمیع مراکز پیام و پاسخگویی به تماسهای مردمی اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث شهرستانهای گناباد و بجستان در یک مرکز منسجم و واحد و استقرار دائم پزشک در این مرکز برای پاسخگویی به بیماران و مصدومان از دیگر اقدامات مهم این بخش طی سال ۱۴۰۱ بود.
مسوول اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: همچنین با همکاری اداره های آموزش و پرورش گناباد و بجستان دوره های آموزشی تربیت همیاران اورژانس در ۵۰ مدرسه این شهرستانها طی سال گذشته برگزار شد.
اسماعیل زاده افزود: پایگاه اورژانس هوایی دانشگاه علوم پزشکی گناباد نیز از ابتدای تاسیس در سال ۹۷ تاکنون ۴۲۳ ماموریت در شهرستانهای گناباد و بجستان و شهرستانهای همجوار انجام داده است که ۳۳ درصد این ماموریتها مربوط به حوادث جاده ای، ۲۶ درصد خدمات به بیماران قلبی، ۱۴ درصد خدمات به بیماران سکته مغزی و بقیه در سایر بخشها و ماموریتهای مرتبط بوده است.
شهرستانهای گناباد و بجستان با ۱۶ پایگاه اورژانس و یک پایگاه اورژانس هوایی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد قرار دارند و به ترتیب در فاصله۲۸۷ و ۲۷۸ کیلومتری جنوب و جنوب غربی مشهد قرار دارند.
نظر شما