سعید محمدی روز پنجشنبه درگفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان داشت: برای این کار ابتدا شخص بانی خیر مبلغ مورد نظر خود را برای نانوا کارت به کارت میکند و سپس خرید نان نذری برای مردم از طریق کارت در اختیار نانوا که در سامانه ثبت است، انجام میشود.
وی افزود: در این روش ابتدا منوی کسب و کار را بر روی دستگاههای هوشمند موجود در نانواییها انتخاب کرده و سپس با وارد کردن رمز در اختیار نانوایان، برای هر تراکنش تا سقف ۱۰ هزار تومان نان خریداری میشود.
وی ادامه داد: هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد و خیران میتوانند مانند سالهای گذشته در ماه مبارک رمضان نان صلواتی نذر کنند تا اقشار مختلف مردم و بهخصوص نیازمندان از آن بهرهمند شوند.
محمدی گفت: درطرح هوشمندسازی آرد و نان، پیشبینیهای لازم در خصوص موارد مختلف همچون تامین و تدارک نانهای نذری و همچنین نان مورد نیاز هیاتهای مذهبی انجام شدهاست و دغدغهای در این خصوص وجود ندارد.
گفتنیاست آزمایشهای انجام شده توسط نهادهای نظارتی همچون اداره کل استاندارد نشان میدهد آرد توزیع شده در میان نانواییهای استان از کیفیت لازم برخوردار است و در ادامه نانوایان عزیز قمی نیز تلاش میکنند با مهارت بالای خود، نان با کیفیتی را به دست مردم برسانند.
به طور کلی حدود ۹۰۰ نانوایی در سطح شهر و مناطق مختلف استان قم فعال است و نانوایان در این استان انواع نان های مورد علاقه مردم را تولید میکنند. پنج کارخانه تولید آرد نیز در قم فعال است و میزان آرد مصرفی نانواییها در این استان در هر ماه بیش از ۱۰ هزار تُن است.
نظر شما