احمدرضا رییس زاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزایش بهره وری و تولید ارقام پربازده و برداشت محصول بیشتر و با کیفیتتر را از جمله مزایا و اهداف اجرای این طرح عنوان کرد وگفت: این طرح در ۱۸ شهرستان در استان اصفهان اجرا میشود و برنامه ما به جز درختان گردو در مرحله بعد برای درختان سیب، بادام و زیتون نیز خواهد بود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان خاطرنشان کرد: ۲ سال قبل حدود یک هزار و ۵٠٠ و سال پیش از آن بالغ بر ٢ هزار و ۵٠٠ اصله درخت گردو در این استان اصلاح شد و برنامه ما برای سال جاری اصلاح هفت هزار و ۵۰۰ اصله از این درخت خواهد بود.
رییس زاده خاطرنشان کرد: در استان سالانه حدود پنج هزار تن گردو تولید میشود و با اجرای طرح یاد شده که حصول نتیجه آن حدود ٢ سال زمان نیاز دارد، افزایش تولید و بهبود کیفیت محصول را رقم خواهیم زد.
وی با بیان اینکه اصلاح ارقام با استفاده از پیوندک جدید تولیدی در باغ مادری نهال در استان انجام میشود، گفت: برای این طرح سالانه بالغ بر ۵٠٠ میلیون تومان هزینه نیاز است.
به گزارش ایرنا، مجموع اراضی زراعی استان اصفهان حدود ۴۸۶ هزار هکتار است که در سالهای طبیعی از حیث بارندگی حدود۷۰ درصد آن به کشت محصولات زراعی مانند انواع غلات، حبوبات و محصولات علوفهای، جالیزی و انواع سبزی و صیفی و گیاهان زینتی اختصاص مییابد و تولید سالانه محصولات زراعی استان در شرایط عادی حدود چهار میلیون و پانصد هزار تُن برآورد میشود.
مجموع اراضی باغی استان اصفهان نیز حدود ۸۰ هزار هکتار است و بطور عمده شامل انواع سیب درختی، انار، به، انگور، بادام، پسته، گلابی و زردآلوست و مجموع تولیدات باغی و گلخانهای استان در شرایط عادی حدود ۸۰۰ هزار تُن برآورد میشود.
نظر شما