به گزارش ایرنا، مهدی دوستی روز شنبه در بازدید از ارتفاعات کوه گنو و دیدار و گفت وگو با مردم روستای چاهو این منطقه افزود: امروز توفیقی بود خدمت مردم سه روستای موجود در کوه گنو رسیدیم، این روستاها مسائل و مشکلات مختلفی در حوزه آب، ارتباطات و جاده داشتند و اصلیترین چالش مردم این روستاها تعارضها و تناقضهایی است که بین محیط زیست، گردشگری و ادارات مختلف وجود دارد.
وی بیان کرد: حل این چالش نیازمند تشکیل یک کارگروه ویژه است که امروز مصوب شد این کارگروه با حضور دستگاههای مورد نظر، یکی از معاونان استاندار و نماینده روستاها تشکیل و با فوریت نشستهای خود را آغاز و برای حل این تعارضها و تناقضهای موجود راه حل ارائه دهند.
بیشتر بخوانید:
- فیلم/ تغییر مسیر مسافران هرمزگان به سمت آبگرم گِنو
- حدود ۲ میلیون نفر از جاذبههای گردشگری هرمزگان بازدید کردند
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان اظهار کرد: زیرساختهای مورد نیاز مردم این روستاها به فوریت در کوتاه مدت و ظرف ماههای آینده ایجاد خواهد شد و بحث تناقضها نیز امیدواریم به سرعت حل و فصل شود.
طرح جامع گردشگری در منطقه گنو ایجاد میشود
استاندار هرمزگان همچنین با اشاره به اینکه ارتفاعات گنو ظرفیت بسیار ویژه و بینظیری برای رونق گردشگری دارد، گفت: میتوان با ایجاد تله کابین و هتل به رونق گردشگری منطقه گنو کمک کرد که احداث هتل نیازمند مجوز از محیط زیست است ولی برای ایجاد تله کابین مصوب شد که با گرفتن مشاور، کار طراحی انجام و برای این منطقه ارائه شود.
دوستی بیان کرد: اگر بتوان یک ترکیبی از اکوسیستم گردشگری میان هتلهای بندرعباس، دریا و جزایر، تله کابین گنو و ایجاد کرد با امکانات نظیر احداث بوم گردی و هتل در کوه گنو، میتوان یک قطب جدید گردشگری در هرمزگان ایجاد کرد.
وی اظهار کرد: برای حوزه گردشگری و ایجاد زیرساختها منابع و تسهیلات در صورتی که مسائل محیط زیستی حل شود اعطا میشود چرا که برخی قطبهای گردشگری استان نظیر قشم و کیش روی روال افتادهاند و هنر این است که قطب جدید گردشگری با توجه به اختلاف دمایی و آب و هوای مساعد و مناظر زیبا ایجاد کنیم.
استاندار هرمزگان ادامه داد: در حوزه تامین آب آشامیدنی نیز مقرر شد با انجام مطالعه، برآوردی برای هزینهها صورت گیرد و با توجه به این برآورد اعتباری برای حل مشکل تامین آب این روستاها نیز مصوب و تخصیص پیدا کند.
استاندار هرمزگان به همراه نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، مدیران کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، محیط زیست و منابع طبیعی استان با حضور در ارتفاعات کوه گنو از روستای چاهو گنو بازدید و با مردم این منطقه دیدار و گفت وگو کردند.
منطقه گنو با ۲۷ هزار و ۵۰۰ هکتار وسعت در ۳۰ کیلومتری شمال غربی شهر بندرعباس قرار گرفته که به دلیل کوهستانی بودن و ارتفاع زیاد به بلندترین کوه هرمزگان شهرت دارد.
مهمترین فعالیتهایی که توسط مردم ساکن در این منطقه انجام میشود شامل دامداری، کشاورزی، اکوتوریست و آموزش زیست محیطی است.
نظر شما