سید سعید صفوی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: صنایع دستی کشور سهم ناچیزی نسبت به کشورهای ترکیه، چین، هند و سایر مناطق دارد.
وی با بیان اینکه بر این اساس رفع موانع به منظور صادرات صنایعدستی این استان و ارائه راهکارهای درست آن در حال انجام است اضافه کرد: صنعتگران این استان باید با بازار فروش آشنایی پیدا کنند تا بتوانند محصولات خود را صادر کنند.
این مسوول ادامه داد: زنجان یکی از استانهای فعال کشور در زمینه صنایع دستی است و یافتههای باستانشناسان در این استان، قدمت انواع صنایع دستی را به ما نشان میدهند.
صفوی با تاکید بر اینکه صنایع دستی استان حکایت تلفیق هنر و خلاقیت با فلز است افزود: از مسگری گرفته تا چاقو، ملیله و چاروق، هر یک به نوعی با فلز عجین شدهاند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی زنجان ادامه داد: در زمان حاضر ۵۵ رشته صنایع دستی در استان فعال است بطوری که زنجان در بحث فلزکاری جزو پنج استان برتر کشور است.
وی یادآوری کرد: هنرهای سنتی و صنایعدستی استان زنجان از جنبههای مختلفی چون قدمت و اصالت، جنبه اقتصادی و فرهنگی موردتوجه است.
به گفته این مسوول، در استان زنجان ۲ برند معروف اولی چاقو و دومی ملیله است که شهرتی جهانی دارند و در زمان حاضر فروش محصولات صنعتگران بسیار محدود و به صورت غیر رسمی است.
نظر شما