سعید یزدانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با وجود کاهش یافتن تعداد کارت های سوخت آزاد جایگاه ها و تاکید مسوولان بر استفاده از کارت سوخت شخصی، همچنان بیشتر مردم از کارت جایگاهها برای دریافت سوخت آزاد استفاده میکنند.
وی با بیان اینکه تعداد کارتهای سوخت آزاد جایگاه ها بطور تقریبی نصف شده است، اظهار داشت: از ماه های پایانی سال گذشته موضوع کاهش تعداد کارتهای سوخت آزاد جایگاه ها مطرح شده بود و از اسفند این کار در اصفهان به مرور انجام شد.
وی اضافه کرد: کارتهای سوخت جایگاهها به دلیل استفاده زیاد، زود مستعمل میشود و بطور مداوم باید تعویض شود اما در چند هفته اخیر زمانیکه برای تعویض کارت هایی که در اختیارمان بودیم به مراکز مربوطه مراجعه می کنیم، دیگر به اندازه قبل به ما کارت نمی دهند.
یزدانی خاطرنشان کرد: جایگاههای سوخت نیز ملزم به نصب تابلوهای اطلاع رسانی درباره استفاده افراد از کارت سوخت شخصی شده اند.
وی تصریح کرد: به دلیل اینکه هنوز بیشتر مردم از کارت جایگاهها برای دریافت سوخت آزاد استفاده میکنند، کاهش تعداد این کارتها سبب بروز مسائلی مانند ایجاد صف طولانی در برخی جایگاهها و در پاره ای موارد منازعه بین مشتریان و کارگران جایگاهها شده است.
وی با بیان اینکه هنوز برخی از مردم به دلایل مختلف دارای کارت سوخت شخصی نیستند، توضیح داد: وقتی خودروی جدید خریداری می شود یا کارت سوختی مفقود می شود تا زمانیکه کارت سوخت جدید صادر شود زمان می برد بههمین دلیل برخی از افراد ناگزیر به استفاده از کارت سوخت جایگاه ها هستند.
یزدانی افزود: لازم است اجرای طرح هایی مانند کاهش تعداد کارت جایگاه ها همراه با ایجاد زیرساخت های مناسب و اطلاع رسانی بیشتر صورت گیرد تا مشکلات کمتری برای جایگاه ها و مردم بوجود آید.
به گزارش ایرنا، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی هفته گذشته با اشاره به ملزم شدن وزارت نفت جهت ساماندهی کارتهای آزاد جایگاهداران تا پایان نیمه نخست امسال در قانون بودجه ۱۴۰۲ گفت: با جمعآوری کارتهای سوخت آزاد جایگاهداران، تغییری در مقدار سهمیه و روند عرضه بنزین به مردم اتفاق نخواهد افتاد بلکه به همان مقداری که افراد با استفاده از کارت سوخت آزاد، سوختگیری میکردند، میتوانند از طریق کارت سوخت شخصی خود سوختگیری کنند.
علی اکبر نژادعلی با تاکید بر اینکه همه درخواستهای صدور کارت سوخت المثنی مربوط به پارسال تحویل و بررسی درخواستهای تازه نیز روزآمد شده است، افزود: لازم است هموطنان بمنظور بهبود نظام توزیع سوخت در کشور، برای سوختگیری در جایگاههای عرضه سوخت، تنها از کارت سوخت شخصی خود استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: استفاده از کارت سوخت شخصی افزون بر بهینهسازی فرآیندهای عرضه به جمعآوری اطلاعات دقیق از مقدار نیاز روزانه و ماهانه هموطنان و رقم مصرف گروههای متفاوت خودرو منجر میشود و از این طریق مدیریت توزیع و تحویل سوخت تسهیل خواهد شد.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی تصریح کرد: کارت سوخت اضطراری همچنان در جایگاهها موجود خواهد بود و در صورتی که سهمیه نخست و دوم فردی در موارد استثنا پایان یافته باشد یا مالک در مواردی کارت خود را فراموش کرده باشد، میتواند از کارت هوشمند سوخت اضطراری استفاده کند اما این موضوع ضروری است که همه مردم به سمت استفاده از کارت سوخت هوشمند شخصی حرکت کنند.
۳۵۶ جایگاه عرضه سوخت بنزین و نفت گاز و ۱۶۴ جایگاه سی ان جی در استان اصفهان فعال است.
نظر شما