به گزارش گروه اقتصادی ایرنا از وبگاه فاکس بیزنس، این نظرسنجی چند روز پس از آن صورت گرفت که وزارت کار آمریکا گزارش داد شاخص قیمتمصرفکننده، معیاری کلی برای قیمت کالاهای روزمره از جمله بنزین، موادغذایی و اجارهبها، در ماه مارس (اسفند، فروردین) در مقایسه با ماه قبل ۰.۱ درصد افزایش و در مقایسه با فوریه (بهمن، اسفند) ۰.۴ درصد کاهش یافته است.
بر اساس نتایج این نظرسنجی، کاهش فشار تورم بر اقتصاد آمریکا آغاز شده است؛ اما فشار قیمتهای بالا بر بسیاری از خانوارها تا سالها ادامه خواهد داشت.
فقط ۱۵ درصد از افراد شرکتکننده در نظرسنجی اظهار کردند که بیشتر پس انداز میکنند و ۱۶ درصد از این افراد ادعا کردند تورم وضعیت مالی آنها را تغییر نداده است.
با توجه به افزایش تعداد آمریکاییهایی که از پسانداز خود برای تأمین هزینههای ضروری زندگی استفاده میکنند، حدود ۴۹ درصد از افراد شرکتکننده در نظرسنجی اظهار کردند که در مقایسه با زمان مشابه سال گذشته، پسانداز کمتری دارند یا هیچ پساندازی ندارند.
تورم تقریباً سه برابر بیشتر از میانگین قبل از همهگیری است و بر بار مالی مداومی که به دلیل قیمتهای بالا بر دوش میلیونها خانوار آمریکایی قرار دارد، میافزاید.
بخشهای دیگر این گزارش به عقبنشینی آهسته تورم اشاره کرد که نشانهای نگرانکننده برای فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) بهشمار میرود.
شدت تورم، فشارهای مالی زیادی را به بیشتر خانوارهای آمریکایی، که مجبورند برای تأمین نیازهای روزمره مانند غذا و اجارهبها پول بیشتری بپردازند، وارد کرده است. این بارِ مالی به گونهای نامتناسب بر دوش آمریکاییهای کمدرآمد قرار گرفته و نوسانات قیمتها بهشدت بر درآمد آنها تأثیر گذاشته است.
نظر شما