مهندس مهرداد آهکی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا؛هدف از تشکیل این کارگروه را اقدام برای کاهش قیمت تمام شده پروژهها بدون تاثیر منفی بر کیفیت ساخت و ساز آنها دانست.
وی توضیح داد: این کارگروه برای بررسی دقیق تاثیر کاهش طبقات بر قیمت ها تشکیل شده به فرض اگر فضاهای پرت ساختمان های چند طبقه (۶ طبقه) مانند راهرو ها، پارکینگ (که خود یک طبقه از واحدها در برمی گیرد)، اتاق آسانسور، و خود آسانسور، حذف شود؛ چقدر بر هزینه های پروژه ها کم می شود.
آهکی اضافه کرد: و یا اگر پروژه های مسکن ملی در واحدهای ۲ و سه طبقه ساخته شود؛ مطمئنا بسیاری از قیمت ها خود به خود حذف می شود اما چه مقدار مساحت زمین و محیط سازی بیشتر لازم است؟ باید محاسبه دقیق شود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه کاهش هزینه ها برای متقاضیان را از دیگر اهداف مهم تشکیل این کارگروه عنوان کرد و گفت: اگر تایید شود با کاهش طبقات؛ هزینه های ساخت پروژه های مسکن ملی در نهایت کاهش می یابد، مطمئنا سهم آورده متقاضیان نیز کاهش می یابد در مقابل کیفیت ساخت و سازها ارتقا داده می شود و متقاضیان به جای واحد ۷۵ و ۸۵ متری صاحب واحدهای با متراژ بیشتر می شوند زیرا راهرو ها، اتاق آسانسور و دیگر فضاهای پرت ساختمان های چند طبقه دیگر نخواهد بود.
آهکی در ادامه با بیان اینکه تامین زمین پیش نیاز اجرای همه پروزه های مسکن ملی است بیان داشت: زمین برای تمام پروژه های مسکن ملی در سطح استان کرمانشاه تامین شده است.
سهمیه استان کرمانشاه از مسکن ملی ۱۲۰ هزار واحد است
به گزارش ایرنا، هماکنون عملیات ساخت ۳۳ هزار واحد مسکن ملی در استان آغاز شده و کل سهمیه کرمانشاه در چهار سال ۱۲۰ هزار واحد است.
در ابتدای فراخوان دولت، ۲۰۰ هزار کرمانشاهی متقاضی دریافت مسکن ملی بودند که بعد از پالایش اولیه ۵۷ هزار نفر دارای شرایط اولیه تشخیص داده شدند و در حال تکمیل مدارک خود هستند.
تسهیلات اعطایی به مردم شهر کرمانشاه ۴۰۰ میلیون تومان و در شهرستانهای استان ۳۰۰ میلیون تومان است. گفته میشود حدود ۵۰۰ هکتار زمین برای طرح مسکن ملی در استان کرمانشاه مورد نیاز است.
برای دریافت مسکن ملی سه شرط اساسی وجود دارد، متقاضی نباید از سال ۱۳۵۷ یعنی ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا به امروز زمینی از دولت دریافت کرده باشد، از تسهیلات بانک مسکن استفاده نکرده و همچنین از پنج سال پیش تا به امروز ملکی به نام او ثبت نشده باشد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمیعت دارای ۳۵ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.
نظر شما