۶ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۲:۱۵
کد خبرنگار: 987
کد خبر: 85093139
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

آیت الله مظاهری: «فرهنگ» نهاد مظلوم جامعه است

۶ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۲:۱۵
کد خبر: 85093139
آیت الله مظاهری: «فرهنگ» نهاد مظلوم جامعه است

اصفهان - ایرنا - آیت الله مظاهری از مراجع تقلید گفت: «فرهنگ» نهاد مظلوم جامعه ماست، زیرا همگان خود را مجاز به مداخله و اظهار نظر و ارائه طریق در این عرصه خطیر و سرنوشت ساز می‌دانند در حالی که فرهنگ یک موضوع(باب) تخصصی و ویژه است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت الله حسین مظاهری روز چهارشنبه، در پیامی که در نشست هم‌ اندیشی روسای کمیسیون‌های فرهنگی شورای اسلامی مراکز استان‌ها و چهارمین اجلاس شهرهای حماسه‌ساز انقلاب اسلامی در اصفهان قرائت شد، افزود: به رغم آنکه بارها لطمه‌های سنگین بی توجهی به مقوله فرهنگ را در عرصه‌های گوناگون، سیاسی اقتصادی و اجتماعی تجربه کرده‌ایم، اما هنوز هم فرهنگ و موضوعات و مسائل فرهنگی جایگاه شایسته خود را نه در برنامه‌ریزی‌ها و سیاست‌گذاری‌ها و نه در مقام اجرا و مدیریت‌ها به دست نیاورده است.

وی در این پیام اضافه کرد: مسوولان بخش‌های فرهنگی هرگز نباید تصور کنند که صرف ریاست و مسوولیت در این بخش‌ موجب تخصص و کاردانی آنان در مقوله فرهنگ خواهد شد، بلکه باید علاوه بر اینکه به طور جد مجهز به شناخت لازم از مسائل نظری و مشکلات عملی در صحنه فرهنگ، باشند از فکر و مشورت متخصصان و اندیشمندان در این عرصه، نیز کمال استفاده کنند.

رییس حوزه علمیه اصفهان در این پیام ادامه داد: بدون شک شیوه‌های رویارویی با موضوعات و مسائل و مشکلات فرهنگی و تضاد و تنازع فرهنگ‌ها و نیز تنوع و تکثر خرده فرهنگ‌ها در دنیای معاصر نیازمند شناخت علمی و مطالعهٔ هدفمند و بهره گیری از عالمان و متخصصان اندیشه‌ورز است.

رییس شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در این جلسه گفت: مسائل جوانان و بانوان و رسیدگی به امور آنان باید اولویت شوراهای شهر بویژه در مراکز استان‌ها باشد.

محمد نورصالحی تصریح کرد: امور فرهنگی به خصوص با محوریت مباحث خانواده و تقویت بنیان و اصالت آن از دیگر موارد با اهمیت به شمار می‌رود که باید بیش از قبل مورد توجه قرار گیرد.

وی با تاکید بر بهره گیری از ظرفیت‌های مردمی در اقدامات و طرح‌ها اضافه کرد: حوزه فرهنگ در کشورمان باید همواره مورد توجه باشد زیرا آسیب‌ها در این زمینه زیاد است که باید با برنامه ریزی و اقدام مناسب با کمک مردم برای کاهش این آسیب‌ها کوشید.

رییس شورای شهر اصفهان ادامه داد: مردم، مراکز فرهنگی و دینی و مساجد از قابلیت فراوانی در عرصه فرهنگی برخوردارند که باید از آن به‌درستی استفاده شود.

نورصالحی به اثربخشی نشست هم‌ اندیشی روسای کمیسیون‌های فرهنگی اشاره و خاطرنشان کرد: اشتراک گذاشتن تجارب، برنامه‌ها و دیدگاه از فواید برگزاری چنین جلسات است.

شهردار اصفهان نیز در این نشست با بیان اینکه باید از ظرفیت فرهنگی برای حل چالش‌های روزمره در شهرها بهره گرفت، گفت: چهره‌های فرهنگی نقش محوری در تصمیم‌گیری و تصمیم سازی مدیریت شهری دارند و افزایش استفاده از توانمندی آنان اهمیت دارد.

لزوم ارتقای فرهنگ حمل و نقل

علی قاسم زاده افزود: برای مثال در حوزه حمل و نقل توسعه زیرساخت‌ها مانند احداث زیرگذر و روگذر پاسخگو نیست بلکه فرهنگ حمل و نقل و عبور و مرور باید ارتقا یابد.

زهرا شیخی نماینده مردم اصفهان و عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی به انتخاب مسیر صحیح و خداباوری در خدمت‌رسانی وابسته است.

رییس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان نیز اظهارداشت: شهرداری‌ها از وقتی به مباحث فرهنگی و ورزشی بیشتر توجه کرده اند ارتقای سرانه ورزشی و توسعه فرهنگی بهتر پیش رفته است.

حجت‌الاسلام منوچهر مهروی‌ پور ادامه داد: در زمان هجمه‌های فرهنگی دشمن باید با برنامه‌ریزی صحیح با دشمن تا دندان مسلح مبارزه کرد.

به گزارش ایرنا، نشست هم‌اندیشی روسای کمیسیون‌های فرهنگی شورای اسلامی مراکز استان کشور و چهارمین اجلاس شهرهای حماسه‌ساز انقلاب اسلامی با هدف بررسی نقش این کمیسیون ها در پیشبرد امور فرهنگی در شهرها در اصفهان آغاز به‌کار کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha