خبر فوری: رفع فیلترینگ

استاندار: تکلیف برخی محرومیت های آذربایجان شرقی باید مشخص شود

تبریز- ایرنا- استاندار آذربایجان شرقی گفت: برخی محرومیت ها در استان یک ضعف است، بر این اساس باید تکلیف محرومیت های آذربایجان شرقی با همکاری دولت و مجلس مشخص شود.

به گزارش ایرنا، عابدین خرم روز پنجشنبه در همایش سرمایه گذاری و توسعه شهرستان های کلیبر، هوراند و خداآفرین اظهار کرد: به تولید پایدار اشتغال پایدار و توسعه پایدار در دولت توجه ویژه ای داریم، عقب ماندگی های چندین ساله در منطقه وجود دارد اما بومیان منطقه کارهای انجام شده در پس از انقلاب را خوب می دانند.

وی افزود: مرزی بودن برای این مناطق فرصت است البته دولت سیزدهم به همراه شورای برنامه ریزی و شورای سرمایه گذاری به دنبال رفع محرومیت منطقه ایم.

وی یادآور شد:در مدل توسعه ۱۰ گام برای این مناطق تعریف شده و با تامین منابع مالی دولتی و عمومی به دنبال ایجاد زیرساخت ها در این مناطق هستیم.

وی همچنین گفت: ۹۰ درصد نواحی صنعتی در استان جا ندارند و این مناطق در آینده نزدیک بهشت سرمایه گذاران خواهد شد، اولین گام سرمایه گذاری در حوزه کشاورزی و صنعتی است و بقیه سرمایه گذاری در فرصت های شغلی، گردشگری، ایجاد بازارچه های مرزی و گمرکی، توانمندسازی نیروی کار است.

وی ادامه داد: سرمایه گذاری در منطقه متناسب با فرصت های شغلی، سرمایه گذاری در بهره وری از منابع آب منطقه، استفاده از ظرفیت گروه های جهادی که علاقه و انگیزه دارند و ارتقای شاخص های توسعه‌ که استخراج شده و بر این اساس در پایان دولت باید شاخص ها رشد کند.

استاندار: باید تکلیف محرومیت های آذربایجان شرقی با همکاری دولت و مجلس مشخص شود

وقتی منابع را بر اساس جمعیت تقسیم می کنند روستاهای دور افتاده محروم می مانند

نماینده مردم کلیبر، هوراند و خداآفرین نیز در همایش سرمایه گذاری گفت: این همایش محلی برای تبادل فضای دغدغه مندی و درک فضای موجود در عرصه های مختلف است.

حسین حاتمی اظهار کرد: فراهم کردن زندگی بی دغدغه مسوولیتی است که پذیرفته ایم تا برای آن تلاش کنیم، امنیت، بیکاری، فقر و مشکلات مسایلی هستند که باید در قبال آنها حس مسوولیت داشته باشیم.

وی افزود: اگر مشکلی وجود دارد حتما ناشی از کم کاری برخی هاست اگر کودک کاری، جوان بیکاری، جاده نامناسبی می بینم یعنی کوتاهی کرده ایم، البته نباید با وجود روحیه جهادی مشکلی در جامعه باقی بماند.

سه شهرستان کلیبر، هوراند و خداآفرین بیشترین راه غیر آسفالته آذربایجان شرقی را دارند

حاتمی با اشاره به وضعیت منطقه، گفت: سه شهرستان کلیبر، هوراند و خداآفرین بیشترین راه غیر آسفالته آذربایجان شرقی را دارند.

وی یادآور شد: ما محروم نیستیم منطقه را محروم کرده اند وقتی منابع را بر اساس جمعیت تقسیم می کنند روستاهای دور افتاده محروم می مانند.

وی گفت: مشکل کم آبی منطقه باید کم شود البته چند سد موجود منطقه نیز دچار مشکلند، تقاضای ایجاد استخر کشاورزی و انتقال آب به حوزه آبی آبش احمد از جمله ضرورت ها است.

وی خاطر نشان کرد: بیشترین مدارس کانکسی(اتاقکی) را در سه شهرستان داریم از خیران می خواهیم پای کار بیایند و کمک حال آموزش و پرورش شوند.

وی همچنین با اشاره به اهمیت موضوع گردشگری، گفت: بر اساس طرح منظومه گردشگری را که رونمایی خواهیم کرد هفته های گردشگری را در سه شهرستان راه اندازی می کنیم.

حاتمی تاکید کرد: گردشگری بهترین راه برای ایجاد درآمد پایدار و اشتغالزایی در شهرستان است.

وی همچنین با اشاره به سیل بیش از یکسال گذشته در منطقه، گفت: سیل خساراتی وارد کرده که تقاضا داریم خسارات جبران شود.

استاندار: باید تکلیف محرومیت های آذربایجان شرقی با همکاری دولت و مجلس مشخص شود

۶۵ درصد کل تولیدات مناطق آزاد کشور در ارس تولید می شود

مدیرعامل منطقه آزاد تجاری و صنعتی ارس نیز گفت: وقتی صحبت از منطقه آزاد می شود اذهان به سمت کیش و قشم می رود منطقه آزاد ارس در بین هفت منطقه قدیمی قرار دارد.

کیانی افزود: ارس پیشرو تولید و صنعتی ترین منطقه آزاد است، ۶۵ درصد کل تولیدات مناطق آزاد کشور در ارس تولید می شود.

وی توضیح داد: ۶ پالایشگاه کوچک داریم که بنزین یورو ۵ و هواپیما تولید می کند، تولید قیر، تولید ۱۵ هزار خودروی سنگین، ایجاد ۱۲ خوشه صنعتی بیشتر در حوزه لوازم بهداشتی بوده و اکنون در منطقه آزاد ارس بیشتر وارد کننده ها تولید کننده شده اند.

وی افزود: ۲۲۰ هکتار گلخانه در حال کشت و ۲۸۰ هکتار در حال ساخت داریم، بزرگترین طرح کشت و صنعت در اراضی پایاب خداآفرین تعریف شده و پرورش ماهی هم با ظرفیت یکهزار و 500 تن در حال انجام است.

کیانی ادامه داد: پنج میلیارد دلار از سوی بخش خصوصی در ارس سرمایه گذاری شده است و اقتصاد بدون نفت در ارس تمرین شده و جواب داده است.

وی همچنین خواست تا در برنامه هفتم یکبار و برای همیشه جایگاه مناطق آزاد از سوی مجلس مشخص شود.

امیررضا کلانتری مدیر یک کارخانه پلاستیک نیز گفت: اشتغالزایی برای هزار نفر ایجاد کردیم و علاوه بر آن با طرح ملی سیستم سوخت رسانی خودروها وساخت آن در این کارخانه از ورود آن از فرانسه جلوگیری شد بر این اساس ۱۵ میلیون عدد ظرفیت تولید کارخانه است بر این اساس کشور در این زمینه خودکفا شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha