به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، این نمایشگاه نقاشی با حضور هنرمندانی چون حسین عصمتی، امیرحسین آقامیری و علی محمد شیخی افتتاح شد و قرار است با ارائه ۳۰ تابلوی آبستره و مدرن که با تکنیک اکرلیک خلق شدهاند، تصویری از خودآگاه و ناخودآگاه منصوره عالیخانی را به بازدیدکنندگان ارائه کند.
این آثار که طی ۶ سال گذشته خلق شدهاند، برای اولین بار به نمایش درآمدهاند و الهامات منصوره عالیخانی از طبیعت و شهود این هنرمند را روی بوم نقاشی به بازدیدکنندگان ارائه می کنند.
عالیخانی با حضور در جمع دوستان و اهالی هنر نقاشیهایش را کشف و شناسایی خودآگاه و ناخودآگاهی برای ایجاد و خلق آثار هنری معرفی کرد که در این بستر تخیلات، احساسات و اداراکاتش روندی را ایجاد کرده که هر خط مولد خط دیگری و هر رنگ عامل رنگ دیگر و هر فرم علت فرمی دیگر باشد.
نمایشگاهی که محصول روند فکریاند و او حس درونی خود در خلق این نقاشیها را محصول یک روند فکری همسو با هنر معاصر میداند و بر این نکته تاکید دارد که در خلق نقاشیهایی که به نمایش گذاشته شدهاند، گاه شهودش راهنمایش بوده و گاه تجربیات گذشته هنرمندان هم نسلش.
عالیخانی رسالت یک هنرمند را خلق زیبایی میداند و میگوید که هر رنگ و قلمی که به کارش اضافه کرده، بعد احساسی و هیجانیاش را تقویت میکرده است. او میگوید: هیچ یک از نقاشیهای نمایشگاه «پژواک خیال» را با دیدن مستقیم خلق نکردهام بلکه سعی داشتهام بازیهای بصری در کارم اتفاق بیفتد و با توجه به اینکه هنرمند باید جستجوگر و خلاق باشد این آثار در پی کشف و شهود زیبایی بوجود آمدهاند.
علاقهمندان به بازدید از آثار ارائه شده در نمایشگاه «پژواک خیال» میتوانند تا ۱۸ اردیبهشت ماه هر روز از ساعت ۹ تا ۱۸ به گالری ابوالفضل عالی واقع در خیابان سمیه نرسیده به پل حافظ مراجعه کنند.
نظر شما