به گزارش ایرنا، آیت الله محمدرضا ناصری شنبه شب در نشست شورای فرهنگ عمومی استان یزد اظهار داشت: هم اکنون بخشی از جامعه زنان به دلیل تاثیرپذیری از تبلیغات شبکههای اجتماعی دچار بیگانگی و دوری از دین شده اند و نوعی دلزدگی نسبت به مسائل مذهبی در میان آنان ایجاد شده است، همچنین برخی دیگر نیز اگرچه ظواهر دین را تا حدود حفظ می کنند اما نوعی سستی نسبت به دین پیدا کرده اند، که برای دو گروه باید در قالب برنامه های فرهنگی، تقویت مبانی اعتقادی بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: برای گروه دیگری از بانوان که بخش اعظم این جامعه را تشکیل می دهند و مقید به مبانی دینی هستند نیز باید برنامههای مناسبی که باعث تداوم و تثبیت کنش دیندارانه آنان می شود، اجرا کنیم.
آیت الله ناصری از برگزاری اردوهای راهیان نور به عنوان یک اقدام فرهنگی موثر در زمینه تقویت باورهای دینی نسل جوان یادکرد و اظهار داشت: این گونه اقدامات فرهنگی و همچنین آشنا کردن نسل جوان به خصوص قشر بانوان با ملاحظات مختلف اجتماعی و فرهنگی باعث می شود تا آنان با آسیب های کمتری مواجه شوند.
استاندار یزد: مسائل حوزه بانوان به صورت ریشهای واکاوی و برای رفع مشکلات برنامهریزی شود
استاندار یزد نیز در این نشست عبور از برنامههای تشریفاتی و با رویکرد اداری در حوزه بانوان را مورد تاکید قرار داد و گفت: برخی از مسائل حوزه زنان باید به صورت ریشهای واکاوی و برای رفع مشکلات این قشر برنامه ریزی متناسب با مشکلات و محدودیتها صورت گیرد.
مهران فاطمی ادامه داد: زنان در جامعه باید به معنای واقعی احساس تکریم کنند و مفید و موثر بودن این قشر باید در بسترهای مختلف اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی دیده شود، در این زمینه دانشگاه ها می توانند به بخش دولتی و جامعه بانوان استان کمک کنند.
وی برای برنامه های دهه کرامت و تولد حضرت معصومه(س) قدردانی از بانوان موفق در زمینه های مختلف را مورد تاکید قرار داد و یادآور شد: بانوان پژوهشگر می توانند بخشی از مطالعات خود به حوزه زنان اختصاص دهند و همچنین از ظرفیت های فضای مجازی نیز بیش از این برای معرفی بانوان فرهیخته و توانمند بهره گیری شود.
حجت الاسلام و المسلمین محمدکاظم مدرسی امام جمعه بخش مرکزی یزد نیز در این نشست در خصوص مسائل حوزه زنان گفت: نسل جوان دختران دارای یک عقبه خانوادگی هستند که والدین، خانواده و معلمان آنان این عقبه را تشکیل می دهند، در خصوص مسائل این قشر گاهی باید بیش از این گروه روی گروه های دیگری مانند اولیاء خانواده و مدرسه کار شود.
نماینده مردم شهرستان های مهریز، بافق، بهاباد، ابرکوه، خاتم و مروست در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: بخشی از مشکلات بانوان ریشه در کم توجهی نسبت به نهاد خانواده دارد و خیلی از آسیب های اجتماعی به دلیل فقدان ارتباطات قوی میان اعضای خانواده و بزرگان یک فایل است.
محمدرضا صباغیان افزود: تقویت جایگاه بزرگان طوایف و محله ها و استفاده از ظرفیت این افراد در زمینه مدیریت فرهنگی محلات می تواند زمینه ساز رفع بسیاری از مسائل و مشکلات خانوادگی و نسل جوان باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد نیز گفت: در سال های اخیر ضریب تحصیل دختران در مراکز آموزش عمومی و آموزش عالی از پسران پیشی گرفته و به همین نسبت میزان مشارکت آنان نیز در زمینه های مختلف اجتماعی و اقتصادی در مقایسه با سال های گذشته افزایش یافته است.
رحیمی نژاد افزود: نیاز به بازتعریف جایگاه دانش آموزی در نظام آموزش و پرورش احساس می شود که برای مقاطع تحصیلات دبیرستان دانش آموزان با واقعیتهای زندگی آشنا و مهارتهای بیشتری را علاوه بر درس خواندن کسب کنند تا در زندگی آینده از مطالبه گریهای غیرمنطقی فاصله بگیرند ، در این زمینه حضور جوانان در اردوهای جهادی میتواند این نسل را با ملاحظات اجتماعی و مشارکت در امور جامعه بیش از پیش آشنا کند.
نظر شما