۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۲:۰۴
کد خبر: 85103691
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

در سفر نائب رئیس مجلس به کهگیلویه و بویراحمد چه گذشت؟

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۲:۰۴
کد خبر: 85103691
در سفر نائب رئیس مجلس به کهگیلویه و بویراحمد چه گذشت؟

یاسوج - ایرنا - سفر علی نیکزاد نائب رئیس مجلس شورای اسلامی که روز شنبه هفدهم اردیبهشت ماه امسال به شهرستان های جنوبی کهگیلویه و بویراحمد صورت گرفت چند تصمیم مهم برای توسعه و بهبود رفاه ساکنان این مناطق به همراه داشت که شهروندان این استان امید دارند با تحقق آن زمینه رفع برخی کمبودها فراهم شود.

به گزارش ایرنا، سفر به مناطق مختلف کشور به ویژه نقاط محروم و کمتر توسعه یافته از راهبردهایی است که با مشاهده میدانی درخواست ها و مطالبات بر زمین مانده مردم از سوی مسئولان از راهبردهای نظام مردم سالاری دینی جمهوری اسلامی ایران برای توزیع عادلانه امکانات کشور است که یکی ازآنان در سفر روز گذشته نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در مسیر تحقق قرار گرفت.

تلاش برای تامین مجوز بیمارستان ۱۴۰ تختخوابی نرگسی شهر دوگنبدان که گام نخست برای بهره برداری کامل از این مرکز درمانی است از مصوبات مهم این سفر بوده که تحقق آن اقدامی اثرگذار برای دسترسی به امکانات درمانی است.

از آنجا که بیمارستان قدیمی شهید رجایی شهر دوگنبدان ظرفیت پاسخگویی به نیازهای مردم این شهرستان را ندارد و بیمارستان تازه تاسیس نرگسی این شهر نیز به دلیل برخی نواقص آماده انجام خدمات بهداشتی و درمانی نیست امید می رود با به ثمرنشستن تلاش های مسئولان زمینه استفاده از این ظرفیت مهم فراهم شو.

تکاپو برای تامین اعتبار چند طرح مهم و اثرگذار در شهرستان های چهارگانه کهگیلویه در بخش های کشاورزی، میراث فرهنگی،درمان، بهبود زیرساخت های شهری از دیگر برنامه های این سفر یک روزه بوده است.

تلاش برای جذب نیروی برای بیمارستان نرگسی

علی نیکزاد،نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در بازدید از بیمارستان های شهر دوگنبدان مرکز شهرستان گچساران گفت: برای رفع مشکل جذب نیرو در بیمارستان تازه تاسیس نرگسی گچساران نامه ای تدوین شده و قرار است در جلسه با وزیر بهداشت مطرح می شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: بر اساس برآورد های انجام شده بیمارستان نرگسی نیازمند جذب ۳۸۶ الی ۴۰۰ نفر نیرو است که وزارت بهداشت نیز در این زمینه قول همکاری های لازم را داده است.

در سفر نائب رئیس مجلس به کهگیلویه و بویراحمد چه گذشت؟

جاودان سیرت تصریح کرد: هم اکنون در تلاش برای اخذ مجوز نیرو برای بیمارستان شهید رجایی و بیمارستان نرگسی هستیم که در صورت تحقق آن تعدادی نیرو بر اساس چارت مشخص شده در این بیمارستان ها جذب خواهد شد.

وی گفت: این بیمارستان همچنین نیازمند موافقت اصولی و مجوز است اما در حال حاضر بیمارستان نرگسی تابعه ای از بیمارستان شهید رجایی است.

جاودان سیرت ابراز کرد: بیمارستان ۱۴۰ تختخوابی نرگسی در زمینی به مساحت چهار هکتار و زمینی به مساحت ۴۰هزار متر مربع با زیربنای ۱۰هزار و۷۰۰متر مربع در ۶ طبقه و ۲ بلوک ساخته شده است.

وی تصریح کرد: بیمارستان نرگسی گچساران دارای بخش های اورژانس با ۲۵ تخت، درمانگاه، «سی سی یو» با چهار تخت، ۶ تخت «آی سی یو»، بستری جراحی، بستری داخلی، زنان، کودکان و جراحی است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: هم اکنون بیمارستان نرگسی گچساران از لحاظ زیر ساختی و تجهیزات کامل شده و تنها کمبود این مرکز درمانی نبود سی تی اسکن است.

وی تصریح کرد: انتظار می رود بیمارستان ۱۴۰ تختخوابی نرگسی گچساران به مرکز آموزشی درمانی مستقل تبدیل شود

جاودان سیرت تاکید کرد:بیمارستان ۱۴۰ تختخوابی نرگسی در سال های گذشته برای جایگزین بیمارستان شهید رجایی ساخته شده است و در صورت راه اندازی، تمام بخش های بیمارستان نرگسی واحد درمانی شهید رجایی بطور کامل تعطیل می شود.

وی افزود:فرسودگی بیمارستان شهیدرجایی یکی از دلایل جایگزین شدن این مرکز درمانی در گذشته بوده که دانشگاه علوم پزشکی تحت هیچ شرایطی حاضر به پذیرش تعطیلی بیمارستان شهید رجایی و جایگزین شدن نرگسی به جای آن نخواهد بود.

تلاش برای تامین اعتبار پروژه های عمرانی

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در راستای برنامه های محوری مجلس و دولت بر توسعه مناطق محروم روند اجرای پروژه های عمرانی در این مناطق از جمله کهگیلویه با تزریق اعتبارات سازمانی و وزارتی شتاب بیشتری خواهد گرفت.

علی نیکزارد در نشست شورای اداری شهرستان کهگیلویه با اشاره به اینکه در اجرای پروژه های عمرانی هیچ پولی از استانداری ها هزینه نخواهد شد اظهار کرد: ۷۵ درصد اعتبارات مصوب در اختیار سازمانها، نهادها و وزارت خانه هاست که از آن برای اجرای طرح های عمرانی هزینه خواهد شد.

در سفر نائب رئیس مجلس به کهگیلویه و بویراحمد چه گذشت؟

وی میزان اعتبارات مصوب سال جاری در این شهرستان را ۲ هزارو ۲۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: از این میزان یکهزارو ۷۵۰ میلیارد اعتبارات جاری، ۳۶۷ هزار میلیارد تومان عمرانی، تملک دارائی و سرمایه ای، ۸۵ میلیارد تومان اعتبارات استانداری ها و مابقی در اختیار سازمانها، نهادها و وزارت خانه ها است.

نیکزاد اضافه کرد: در این جلسه ۵۰ میلیارد تومان برای تکمیل طرح آبرسانی به پنج هزارو ۵۰۰ هکتار از اراضی حومه غربی دهدشت مصوب شد که بهره برداری از این طرح گامی برای کشاورزی پایدار،رونق تولید و بهبود معیشت مردمان این منطقه است.

وی ادامه داد: همچنین۱۰ میلیارد برای توسعه بافت تاریخی دهدشت که تخصیص آن افزون بر بازگشتن شکوه تمدن ایرانی به یکی از مهمترین سازه های ایران کهن به رونق گردشگری و ایجاد اشتغال پایدار برای ساکنان شهرستان کهگیلویه کمک می کند.

نیکزاد تامین ۲ هزار تن قیر رایگان برای شهرداری های کهگیلویه بزرگ از دیگر برنامه های دولت است که اختصاص آن به بهبود رفاه ساکنان کمک خواهد کرد.

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: همچنین پیش بینی یکصد میلیاردتومان برای اجرای بیمارستان جدید دهدشت دیگر اقدام مهم در دست اجرای مسئولان است که به ثمر نشستن آن راهبردی برای دسترسی به زیرساخت های سلامت است.

وی افزود:استانداری ظرف یک ماه با تغییر کاربری زمین کجل احداث بیمارستان و الحاق آن به محدوده شهر اقدام کند و شورا و شهرداری دهدشت نیز پروانه رایگان تحویل علوم پزشکی دهند.

نیکزاد همچنین از بهسازی و آسفالت ۴۰ کیلومتر راه روستایی در شهرستانهای کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده خبر داد و افزود: ظرف یک هفته آینده یک تیم کارشناسی برای رفع مشکل مجوز آبرسانی از سد کوثر به بهمئی به این شهرستان اعزام می شود.

نیکزاد همچنین از اختصاص دو دستگاه ماشین آتش‌نشانی برای شهرداری های دهدشت و چرام خبر داد.

وی بر ضرورت کوتاه شدن زمان قول و عمل مسئولان تاکید کرد و گفت: روند توسعه پروژه های حیاتی در شهرستان کهگیلویه بزرگ درحوزه های مختلف راه، بهداشت و درمان، آبرسانی، برق و شهرداری ها طی یک تا ۶ ماه اینده اجرایی و تسریع داده خواهد شد.

نیکزاد اضافه کرد: طی یک ماه آینده جلسه ای با حضور نهادهای مختلف برای تسریع در روند اجرایی مصوبات در مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha