دانشگاه علوم پزشکی کردستان از بحران بدهی مالی خارج شد

سنندج- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: بیش از هزار و ۵۱۰ میلیارد تومان از بدهی مالی این دانشگاه تا فروردین ماه امسال پرداخت و دانشگاه به این شکل از بحران بدهی مالی خارج شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر فریدون عبدالملکی روز یکشنبه در نشست با مسوولان و جمعی از کادر گروه پرستاری مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی کوثر سنندج اظهار کرد: تا قبل از دی ماه ۱۴۰۰ که مسئولیت دانشگاه به مجموعه مدیریتی فعلی محول شد این دانشگاه دارای بحران های متعدد بویژه مالی بود به طوریکه بیش از ۹۰۰ میلیارد تومان بدهی بر سر راه توسعه دانشگاه قرار داشت و روزانه به صورت میانگین ۱.۲ میلیارد تومان به آن افزوده می شد.

وی افزود: تا هفتم فروردین سال جاری بیش از هزار و ۵۱۰ میلیارد تومان از بدهی های دانشگاه پرداخت و تقریبا از حالت بحران خارج شده ایم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با قدردانی از خدمات پرستاران، گفت: پرستاران همواره از نیروهای خط مقدم در جبهه مبارزه با بیماری ها هستند و خدمات آنان منجر به ارتقای سطح سلامتی و اعتماد مراجعان و بیماران به دانشگاه شده است.

دکتر عبدالملکی با اشاره به پیشرفت های بیمارستان کوثر سنندج، اضافه کرد: این مرکز که از برکات سفر مقام معظم رهبری به استان در سال ۱۳۸۸ و از پیشرفته ترین مراکز بیمارستانی منطقه و حتی کشور است.

وی به راه‌حل‌های برون رفت از مشکلات در دانشگاه پرداخت و گفت: تغییر دیدگاه‌ها به سمت نیمه پر لیوان و عدم تمرکز محض روی مشکلات و در مقابل آن امیدوار بودن به مسیر پیشرفت و تعالی در کنار صبور بودن منجر به بهبود شرایط می‌شود.

دکتر عبدالملکی به برنامه های دانشگاه در خصوص پرداخت‌های مالی و شرایط رفاهی اشاره کرد و افزود: بسیاری از پرداخت های مالی از قبیل کارانه، تابعی از میزان عملکردها است.

وی به درخواست فرانشیز خدمات درمانی همکاران و خانواده های آنان اشاره کرد و گفت: این مورد باید به تصویب هیات امنای دانشگاه برسد که برای تصویب آن تلاش خواهد شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به نحوه و اهمیت تشکیل تعاونی های مسکن نیروها و پرستاران ادامه داد: در صورت تشکیل این تعاونی ها، دانشگاه نهایت تلاش خود را برای بهبود ادامه مسیر آنان بکار می گیرد.

دکتر عبدالملکی به لزوم شفاف سازی در پرداختی ها اشاره کرد و گفت: برنامه این است که کارانه ها و اضافه کاری در ۲ سند جداگانه و مشخص به همکاران پرداخت گردد.

وی یادآور شد: در صورت وجود احترام متقابل و درست، بیان شفاف خواسته ها و نیازمندی ها، به راحتی صداها شنیده شده و امکان سواستفاده از بین می رود.

بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی کوثر سنندج از مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب به استان کردستان در سال ۱۳۸۸ است که اسفند سال ۱۳۹۵ به بهره برداری رسید.

این بیمارستان دارای بخش‌های اتاق عمل، بخش دیالیز، اورژانس، درمانگاه، آزمایشگاه، بستری، رادیولوژی، کلینیک‌های تخصصی، CSR آمفی تئاتر و بخش‌های دیالیز، ICU رادیولوژی، پزشکی هسته‌ای، داروخانه و سایر بخش‌های اداری و پشتیبانی است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha