به گزارش ایرنا آیتالله محمدتقی پورمحمدی روز یکشنبه در آیین تجلیل از گروههای جهادی برتر مراغه افزود: کار جهادی با هزینه اندک بسیجیان باید در این نظام مقدس به الگو تبدیل شود زیرا صرف هزینههای زیاد در امور اجرایی جایز نیست.
وی با تاکید بر اینکه گروههای مردمی در دوران دفاع مقدس هم به خوبی در میدان نبرد و پشتیبانی از جنگ ظاهر شدند، ادامه داد: اگر نیروهای مردمی نبودند، معلوم نبود که نتیجه جنگ به کجا ختم شود.
امام جمعه مراغه این را هم گفت که حفظ انقلاب جز با کار جهادی محقق نمیشود و بسیجیان باید آستین بالا بزنند و با اقتدار به کارهای جهادی خود ادامه دهند.
آیتالله پورمحمدی همچنین از بسیجیان خواست تا در کنار کارهای جهادی، خودشان را از نظر علمی و اعتقادی تقویت کنند و همت عالی داشته باشند زیرا ارزش هر انسان به میزان همتاش است.
بسیج همواره خط شکن است
«داود اسدیان» معاون استاندار آذربایجانشرقی و فرماندار شهرستان ویژه مراغه نیز در این آیین بیان کرد: بسیج همواره خط شکن بوده و در دورههای مختلف از دفاع مقدس گرفته تا عرصههای کارآفرینی و خدمترسانی خوش درخشیده است.
۲۶۰ گروه جهادی در مراغه فعال است
فرمانده سپاه مراغه با اشاره به اینکه جهاد از منیت دور بوده و از این حیث دارای قداست است، گفت: هر کاری را جهادی نمیخوانیم و جهاد جایی معنا دارد که دشمن میخواهد به ما ضربه بزند و در مقابل آن ایستاده باشیم.
سرهنگ یحیی حیدری افزود: هر جایی نیازی وجود دارد، بسیج سازندگی در وسط میدان حضور پیدا میکند و کارهایش به هیچ وجه موازی دولت نیست بلکه در راستای کمک به دولت گام بر میدارد.
وی با تاکید بر اینکه خدمترسانی گروههای جهادی در کرونا به اوج رسید و طرح شهید سلیمانی در دنیا بینظیر بود، از خیران نیز قدردانی کرد و افزود: گروههای جهادی با کمک خیران در میدان حضور مییابند و گرههایی را از مشکلات مردم میگشایند.
به گفته وی در سال گذشته گروههای جهادی این شهرستان ۲۴ خانه برای محرومان و افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی احداث و ۱۲ خانه دیگر را مرمت و بهسازی کردند.
وی ادامه داد: همچنین سال گذشته علاوه بر این موارد، چهار مسجد روستایی بهسازی و مرمت شد و گروههای جهادی در مرمت و بهسازی چهار مدرسه روستایی مشارکت کردند.
به گفته سرهنگ حیدری ساخت ۲ غسالخانه، مشارکت در ساخت ۲ کانال کشاورزی و توزیع ۵۰ هزار بسته معیشتی تنها بخشی از خدماترسانی سال گذشته در مناطق محروم این شهرستان به شمار میرود و علاوه بر آنها ۸۰ سری جهیزیه و ۱۵ فقره کمک کالای جهیزیه نیز در اختیار محرومان قرار گرفت.
وی با بیان اینکه محرومان گاهی برای تامین پوشاک هم با مشکل مواجه هستند، ادامه داد: طی سال گذشته هزینه تامین پوشاک به ارزش سه میلیون ریال برای یکهزار نفر از محرومان کمیته امداد و سایر نهادهای حمایتی اهدا شد و ۱۵۰ نفر دیگر نیز کارت ۳۰۰ هزار تومانی دریافت کردند.
فرمانده سپاه مراغه بیان کرد: در مناسبتهای مختلف سال گذشته بیش از ۱۰۰ هزار پرس غذا و در عید قربان نیز بستههای گوشت گرم ۱.۵ کیلویی بین ۲ هزار و ۵۰۰ خانوار محروم توزیع شد.
سرهنگ حیدری با تاکید بر اینکه تحصیل دانشآموزان خانوادههای محروم برای این نهاد انقلابی از اهمیت برخوردار است، بیان کرد: ۲ هزار و ۵۰۰ دست کیف و کفش در بین دانشآموزان نیازمند مراغه توزیع و برای تعدادی از دانشآموزان بازمانده از تحصیل نیز کلاسهای رایگان با مشارکت آموزش و پرورش برگزار شد.
فرمانده سپاه مراغه به ویزیت رایگان کاروانهای سلامت شهرستان در سال گذشته و تداوم این خدمترسانی اشاره و بیان کرد: سال گذشته به سههزار نفر خدمات بهداشتی، درمانی و دارویی ارایه شد و امسال نیز همین خدمترسانیها ادامه دارد.
استقرار گروههای جهادی مراغه در مناطق زلزلهزده خوی
فرمانده سپاه مراغه گفت: استقرار گروههای جهادی مراغه در خوی و ارسال کمکهای مردمی به این مناطق زلزلهزده نیز بخشی از خدمات بی حد و مرز سپاه مراغه را در سال گذشته نشان داد و توزیع ۳۰ هزار پرس غذای گرم بین زلزلهزدگان، همدلی و همراهی مومنان در تنگناها را به نمایش گذاشت.
به گفته وی بیش از ۲۵۰ گروه جهادی در این شهرستان وجود دارد و اعضای این گروهها در مجموع طی سال گذشته ۶ هزار و ۵۰۰ نفر روز در اردوهای جهادی حضور یافتند.
«سپاه مراغه در سال گذشته به میزان ۱۵ میلیون تومان نیز در آزادی زندانیان جرایم غیرعمد مشارکت داشت و ۱۵۰ بسته معیشتی هم بین خانوادههای زندانیان توزیع کرد».
به گزارش ایرنا خودشان را خادم مردم و به ویژه مستضعفان میدانند و این خدمترسانی را در تنگناها و بلایای طبیعی به عنوان راهبرد به شمار میآورند؛ سبزپوشانی که از اشتغالزایی تا رسیدگی به محرومان مراغه و حتی کمک به زلزلهزدگان سایر مناطق کشور نقشآفرین هستند و حد و مرزی برای خدمترسانی نمیشناسند.
نظر شما