به گزارش ایرنا، آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی بدون اشاره به جنایات این گروهک تروریستی در راستای ادعای دروغین حقوق بشر واشنگتن مدعی شد: ایالات متحده اعدام ناعادلانه حبیب اسیود شهروند دوتابعیتی سوئدی-ایرانی را محکوم میکند و به عزیزان او تسلیت میگوید.
وزیر خارجه دولت آمریکا بدون کوچکترین اشاره به جنایت این سرکرده گروهک تروریستی با ادعا کرد: ما در عزم خود برای مقابله با نقض حقوق بشر در ایران در کنار سوئد و سایر شرکای خود هستیم.
مرکز رسانه قوه قضاییه روز شنبه اعلام کرد: حکم اعدام حبیب فرجالله چعب، ملقب به «حبیب اسیود» سرکرده گروهک تروریستی حرکة النضال و طراح اصلی حمله تروریستی به رژه نیروهای مسلح در سال ۱۳۹۷ که منجر به شهادت و زخمی شدن تعداد زیادی از شهروندان شد، صبح امروز -شنبه ۱۶ اردیبهشت- به اجرا درآمد.
به گزارش ایرنا از مرکز رسانه قوه قضاییه، «حبیب فرج الله چعب» ملقب به «حبیب اسیود»، سرکرده گروهک تروریستی و تجزیه طلب «حرکةالنضال»، چندین عملیات تروریستی را در ایران اجرا و طراحی و از این طریق تعدادی از افراد بیگناه از جمله زنان و کودکان ایرانی را قربانی کرده بود.
اسیود از سال ۱۳۸۴ (۲۰۰۵) سرکردگی گروهک تروریستی حرکةالنضال را تحت حمایت چندین سرویس جاسوسی از جمله موساد و ساپو (سرویس جاسوسی کشور سوئد) و بعضی کشورهای منطقه برعهده گرفت. در نتیجه اقدامات تروریستی و خونبار این گروهک به سرکردگی حبیب اسیود، بیش از ۴۵۰ نفر از شهروندان ایرانی شهید یا مجروح شدهاند.
حمله تروریستی به رژه نیروهای نظامی و انتظامی در ۳۱ شهریورماه سال ۱۳۹۷ در شهر اهواز و کشتار بی رحمانه شهروندان مظلوم و بیگناه خوزستانی، توسط عناصر همین گروهک تروریستی انجام شد که اعضای این گروهک تروریستی رسما مسئولیت آن را بر عهده گرفتند.
بیشترین تمرکز و فعالیتهای این گروهک تروریستی بر روی عملیاتهای تخریبی، ترور و بمب گذاری در منطقه جنوب غرب ایران به خصوص استان خوزستان، تلاش برای ناامن سازی این استان و در نهایت، ترغیب برای جداسازی آن از ایران بوده است.
گروهک تروریستی حرکةالنضال به سرکردگی فرج الله چعب عملیاتهای تروریستی مختلفی را برنامه ریزی و اجرا کرد که از جمله آنها میتوان به بمبگذاری در فرمانداری اهواز در سال ۸۴، بمبگذاری در سازمان مدیریت و برنامهریزی (سازمان برنامه و بودجه) خوزستان در سال ۸۴، عملیات بمبگذاری اداره مسکن و شهرسازی اهواز در سال ۸۴، بمبگذاری در اداره محیطزیست اهواز در سال ۸۴، بمبگذاری در خطوط انتقال نفت خوزستان، بمبگذاری در محور انتقال نفت اهواز-آبادان-ماهشهر، بمبگذاری در فرمانداری دزفول و آبادان در سال ۸۴، برنامهریزی برای بمبگذاری در دادگستری اهواز و حمله تروریستی به رژه نیروهای نظامی و انتظامی در ۳۱ شهریور ماه سال ۱۳۹۷ در اهواز اشاره کرد.
نظر شما