محسن منصوری روز سه شنبه در حاشیه بازدید از مجتمع تراکتورسازی تبریز گفت: در این زمینه می توان از منابع صندوق توسعه ملی نیز استفاده کرد.
وی اعلام کرد: ستاد تنظیم بازار نیز به دنبال تعرفه گذاری و تعیین قیمت تراکتور است و تلاش می کند متناسب با افزایش قیمت سال، تعرفه گذاری انجام شود تا هم تولید کننده و هم مصرف کننده متضرر نشود.
منصوری با بیان اینکه تراکتورسازی نماد منطقه بوده و تولیدات این کارخانه از نظر کیفیت، تنوع و حجم تولید برای کشور و منطقه مهم است، افزود: حجم تولید این کارخانه در سال گذشته ۳۱ هزار دستگاه بود که نسبت به سال قبل از آن که ۲۲ هزار دستگاه بود، بیش از ۵۰ درصد افزایش داشت.
وی با بیان اینکه تمام محصولات تولیدی این مجموعه در راستای خودکفایی داخلی سازی شده است، اظهار کرد: در این مجموعه توان تولید بقیه محصولات نیز وجود دارد ولی به خاطر به صرفه نبودن، تولید نمی شود.
بر اساس اعلام سال گذشته سخنگوی وزارت صمت قرار بود برای خرید تراکتور تسهیلات ۳۰۰ میلیون تومانی با سود چهار درصد و مدت بازپرداخت هفت ساله اختصاص یابد.
معاون اجرایی رئیس جمهور امروز همچنین از کارخانه شیشه آذر بازدید کرد و با بازدید از بخش های مختلف این کارخانه در جریان نحوه تولید شیشه های مختلف قرار گرفت.
سفر معاون اجرایی رییس جمهور به آذربایجان شرقی برای پیگیری مصوبات استانی سفر آیت الله رییسی در خرداد ماه سال گذشته به تبریز و بازدید از طرح های این سفر انجام شده است.
وی امروز از پروژه راه آهن تبریز- میانه ( ایستگاه راه آهن خاوران تبریز)، بیمارستان جامع سرطان تبریز و قطعه ۶ اتوبان ارومیه - تبریز بازدید کرد.
منصوری در ادامه در همایش ۱۰ هزار نفری جوانان تمدن ساز هلال احمر آذربایجان شرقی در سالن پور شریفی تبریز شرکت کرد.
حضور در جلسه پیگیری مصوبات سفر اول استانی آیت الله رییسی به آذربایجان شرقی از دیگر برنامه های معاون اجرایی رییس جمهور در سفر به این استان است.
نظر شما