به گزارش ایرنا، روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان عصر روز سهشنبه به نقل از قاسم مصلحی افزود: این جشنواره با تمرکز بر ایجاد ارتباط موثر میان سرمایهگذاران و طرحهای فناورانه میکوشد تا علاوه بر حل معضلات کشور و رشد تولید، درگیری فناوران با مسائل موجود را نیز افزایش دهد.
وی اظهار داشت: جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی در هر زمان روی یک موضوع تاکید داشته و در هر دوره بر اساس نیاز روز، سوگیری خود را تغییر داده است.
مصلحی بیان داشت: تاکید عمده هفدهمین دوره این جشنواره، سرمایهگذاری و ارتباط بین سرمایهگذاران و فناوران است.
وی در باره اینکه طرحهای حاضر در جشنواره تا چه اندازه میتواند در تحقق شعار سال یعنی رشد تولید و در نهایت افزایش سهم اقتصاد دانشبنیان موثر باشد، گفت: امیدواریم با توجه به ظرفیت طرحها، شرکتهای حاضر در مسیر دستیابی به تولید موفق باشند زیرا هرچه ما بتوانیم ارتباط بیشتر و قدرتمندتری میان سرمایهگذاران و صاحبان طرحهای فناور ایجاد کنیم، بالطبع مسیر رشد و توسعه آنها و در نهایت افزایش سهم اقتصاد دانشبنیان در کشور نیز بیشتر خواهد شد.
رئیس جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی خاطرنشان کرد: وقتی نمونهها و تعداد این موارد پیوسته افزایش یابد، به یقین اثرگذاری آنها در بُعد کلان نیز افزایش خواهد یافت.
وی در باره امکان تکیه به راهحلهای فناورانه حاضر در جشنواره ملی شیخ بهایی برای حل معضلات موجود کشور گفت: هر کدام از این طرحها یک مساله از مسائل موجود در کشور را حل میکند، درغیراین صورت جای آنها در جشنواره فن آفرینی شیخ بهایی نیست.
وی اظهار امیدواری کرد که بتوان طرحهای بسیار بزرگتر را در جشنواره شرکت داد تا درگیری فناوران برای حل چالشهای موجود نیز افزایش یابد.
به گزارش ایرنا، هفدهمین دوره جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت سال جاری به همت شهرک علمی و تحقیقاتی در مهمانسرای تاریخی عباسی اصفهان برگزار میشود.
«فناوریهای نوظهور و آیندهنگر»، «فناوریهای صنعتساز»، «رفع نیاز صنعت در دوران تحریم»، «صنایع نفت، گاز و پتروشیمی»، «محیط زیست، آلودگی هوا، آب و انرژی، مدیریت منابع آب»، «نیازهای صنعت دارو، مهندسی پزشکی»،«فناوریهای نرم، هویتساز و صنایع خلاق»، «زیست فناوری، نانو، کشاورزی و صنایع غذایی» و «صنایع IT، ICT و هوش مصنوعی» محورهای این دوره از جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی را تشکیل میدهد.
نظر شما