به گزارش خبرنگار ایرنا، قاسم غریبآبادی سهشنبه شب در یک گفتوگوی تلویزیونی به مناسبت هفته هلال احمر با اشاره به بخشی از خدمات و اقدامهای این جمعیت اظهار کرد: ۲۱ کاروان سلامت سال گذشته به مناطق محروم استان اعزام شده و پزشکان داوطلب با انواع تخصصها، اقدام به ویزیت رایگان مردم این مناطق مورد نظر کردند.
وی بیان کرد: در مجموع حدود ۹ میلیارد تومان خدمات دارویی و درمانی از سازمان داوطلبان جمعیت دریافت و در قالب دارو و خدمات درمانی بین بیماران کمبرخوردار به طور رایگان توزیع شد.
وی تصریح کرد: با توجه به اقدامات انجام شده و وجود دارو و تجهیزات مورد نیاز، مددجوی مراجعه کننده در کمتر از نیم ساعت میتواند داروی مورد نظر را رایگان تحویل بگیرد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان با بیان این که اعتبار مالی این داروها از محل اعتبارات حمایتی تامین شده، گفت: همچنین حدود چهار میلیارد تومان تسهیلات به بیماران کمبرخوردار به صورت قرضالحسنه پرداخت شده است.
غریبآبادی افزود: از سوی دیگر در راستای حمایت از جامعه کمبرخوردار، ۱۸ هزار بسته معیشتی بین جامعه هدف توزیع شد.
وی ادامه داد: سال گذشته تیمهای امداد و نجات هلال احمر این استان به هزار و ۹۰۰ حادثه امدادرسانی کردند که هزار و ۳۵۰ مورد آن مربوط به حوادث ترافیکی جادهای و درون شهری بود.
وی با اشاره به این که روزانه ۱۰۶ نیروی عملیاتی در پایگاههای امداد و نجات و شعب، در حال خدمترسانی به مردم هستند، تاکید کرد که در هیچ یک از این حوادث موردی از تنش یا اعتراض مردمی مشاهده نشده و این موضوع نشان دهنده تخصص و تعهد امدادگران استان در حوزه امداد و نجات است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان گفت: وضعیت لجستیک هلال احمر گلستان از لحاظ تعداد، با ۱۲۸ دستگاه امدادی شرایط قابل قبولی دارد، اما با توجه به استفاده مستمر از آنها، خودروها فرسوده شده و نیازمند نوسازی هستند.
غریبآبادی با اشاره به این که جایگاه هلال احمر در کشور و استان تثبیت شده است، اضافه کرد: در طرح خدمات نوروزی سال جاری، در نظرسنجی مردمی گلستان رتبه پنجم، در پویش هلال رحمت و توزیع بستههای حمایتی رتبه دوم، در حوزه عملکرد یک ساله روابط عمومی رتبه سوم و در بحث جذب جوانان رتبه سوم کشور را کسب کردیم.
وی یادآور شد: مجوزهای لازم برای ساخت مسکن کارکنان و امدادگران اخذ شده و به زودی کلنگ آغاز عملیات اجرایی پروژه ۶۰۰ واحدی به زمین زده میشود.
وی تاکید کرد: در بحث آموزش، هلال احمر به دنبال عملی کردن شعار «هر خانواده یک امدادگر» است، تا در امدادرسانی در حوادث زمان طلایی را از دست ندهیم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان ادامه داد: در حوادث افرادی که نزدیک محل حادثه هستند موثرترین خدمات را میتوانند ارائه دهند و ما اعتقاد داریم با اجرای دقیق آموزش همگانی میتوانیم در تمام خانهها نیروی امدادی برای زمان بحران داشته باشیم.
غریبآبادی یادآور شد: سال گذشته هفت هزار و ۸۰۰ نفر در کلاسهای آموزشی شرکت کردند و ۵۸ مانور نیز در مدارس استان اجرا شد.
وی افزود: خدمات هلال احمر معطوف به مقطع خاصی نیست و هر زمان هر جایی کاری بر زمین مانده باشد این توان وجود دارد که در خدمت مردم باشیم.
نظر شما