سید مسعود حسینی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به متراژ آسفالت ریزی از سوی سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری اظهار داشت: با همکاری گروه های امانی، پیمانکاران ترمیم و لگه گیری آسفالت و اجرای روکش، سال گذشته ۳۵ هزار متر طول درزگیری و ۸۵ متر مربع تراش آسفالت صورت گرفته است.
وی در خصوص اهمیت درزگیری و لکه گیری آسفالت افزود: لکه گیری آسفالت و درزگیری ترکهای آسفالت معابر موجب کاهش نفوذ آب به درون لایههای آسفالت شده و در نتیجه افزایش دوام و عمر روسازی آسفالت می شود.
شهردار همدان ادامه داد: نوسانات قیمت قیر، عدم اختصاص قیر رایگان، تغییرات قیمت دستمزد، مصالح و عدم شرکت پیمانکاران، کمبود ماشین آلات و نیروی انسانی از جمله مشکلات موانع نهضت آسفالت ریزی در شهر همدان به شمار می رود.
حسینی گفت: توجه به وضعیت معابر شهری در پی بارش برف یکی از اولویتهای مدیریت شهری است که انجام عملیات لکه گیری آسفالت به طور مستمر و پراکنده در معابر و خیابانهای مناطق چهارگانه صورت گرفته است.
وی با اشاره به اهمیت ارائه خدمترسانی مطلوب در راستای بهبود عبور و مرور شهری و تسهیل در امر تردد وسایل نقلیه اظهار داشت: در راستای مناسب سازی سطح معابر، رفع نواقص موضعی، جلوگیری از تخریب روسازی آسفالتها و ارتقای ایمنی در معابر عملیات لکه گیری در حال انجام است.
شهردار همدان افزود: براساس وسعت معابر شهر و نیاز گسترده معابر به ترمیم، لکه گیری طبق اولویت بندی و بر اساس درخواست مناطق صورت می گیرد.
حسینی یادآور شد: ۲۰۰ میلیارد تومان در بودجه سال جاری برای اجرای طرح های عمرانی اختصاص یافته است که موجب توسعه و پیشرفت مناطق حاشیه شهر می شود.
وی گفت: در بودجه سه هزار و ۷۵۰ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۲ شهرداری همدان کاهش شکاف خدماتی بالا و پایین مناطق مختلف شهر همدان دیده شده است.
وی ادامه داد: با توجه به اهمیت مباحث ترافیکی این شهر هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان از بودجه سال جاری به موضوع ترافیک اختصاص یافته است.
نظر شما