سید محمد ظهوری روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به اینکه حمایت از شرکتهای دانش بنیان دارای مجوز از مبادی ذی صلاح یکی از اولویتهای جدی مدیریت جدید این منطقه برای توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار است، ابراز کرد: یکی از طرحهای حمایتی و تشویقی منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان قم برای فعالیت این نوع شرکتها واگذاری ۴۰۰ متر مربع زمین با کاربری صنعتی به صورت رایگان است که از سال ۱۴۰۲ در راستای تحقق شعار سال به منظور مهار تورم و رشد تولید در دستور کار قرار گرفتهاست.
وی ادامه داد: این حمایتها علاوه بر واگذاری رایگان زمین در زمینههای دیگری همچون مشارکت در احداث بنا، اجرای کامل طرح تا بهره برداری و بازاریابی و فرصت سازی نیز انجام میشود.
ظهوری افزود: در صورتی که چندین شرکت دانش بنیان به اتفاق، نیاز به تامین زمین با شرایط فوق داشته باشند نیز میتوانیم یک قطعه زمین متناسب با نیاز شرکتهای متقاضی به آنها اختصاص دهیم تا با کاهش هزینههای ساخت و بهرهبرداری بتوانند به نحو موثرتری به تولید و عرضه محصولات خود دست یابند.
وی بیان کرد: شرکتهای دانش بنیانی که مجوزهای لازم از مبادی ذیربط برای کسب و کار خود را کسب کردند میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر و اخذ مشاوره به حوزه معاونت توسعه اقتصادی منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان مراجعه و یا با شماره ۰۲۵۳۳۶۷۷۰۰۱ الی ۵ تماس بگیرند.
وی همچنین با اشاره به حضور منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در دوازدهمین نمایشگاه بین المللی اینوتکس ۲۰۲۳ در پارک فناوری پردیس، گفت: این نمایشگاه با رویکرد شناسایی و جذب سرمایهگذاران و فعالان تولیدی در عرصه دانش بنیان و فناوریهای نوین برپا شده و در این راستا منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان با هدف حمایت از تولیدکنندگان دانش بنیان بر پایه تولیدات فناور محور در این نمایشگاه حضور پیدا کردهاست.
ظهوری با اشاره به استقبال مدیران شرکتهای دانش بنیان از غرفه منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان قم و انجام مذاکرات در خصوص نحوه حمایت این منطقه از آنها در این منطقه اقتصادی خاطرنشان کرد: علاقه مندان میتوانند برای بازدید از غرفه منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان، تا روز جمعه به سالن شماره هفت، غرفه ۲۵ مراجعه کرده و از نزدیک اطلاعات مورد نیاز خود را کسب کنند.
گفتنی است درحال حاضر ۱۴۷ واحد تولیدی فعال در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در حال فعالیت هستند.
منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در ۵۰ کیلومتری شهر قم، بهعنوان مهمترین و نزدیکترین منطقه ویژه اقتصادی به مرکز سیاسی اقتصادی کشور، واقع در مسیر جاده ابریشم، راهآهن سراسری و بزرگراههای اصلی شمال - جنوب و شرق - غرب ایران بوده و جهت برقراری ارتباط با اروپا، کشورهای آسیای میانه و خلیجفارس بهمنظور تولید، صادرات و ترانزیت کالا، موقعیتی ممتاز داشته و قادر است نقش تعیینکنندهای در اقتصاد کلان منطقه و کشور ایفا نماید.
نظر شما