لزوم افزایش آگاهی‌های عمومی برای پیشگیری از جعل/شگردهای جدید جاعلان شناسایی شود

تهران - ایرنا - معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با تاکید بر افزایش آگاهی‌های عمومی و اطلاع‌رسانی در حوزه پیشگیری از جعل، گفت: شگردهای جدید جاعلان در کنار توسعه تکنولوژی‌ها و زیرساخت‌ سامانه‌های هوشمند با قید فوریت بین دستگاه‌هایی که در این زمینه مبارزه می‌کنند به اشتراک گذاشته شود.

به گزارش ایرنا از معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، اصغر جهانگیر روز چهارشنبه در بازدید از سومین نمایشگاه پیشگیری و مقابله از جعل اسناد و مدارک رسمی افزود: امروزه با دستگاه‌های پیشرفته می‌شود جعل کرد، پس برای اینکه مردم بین سند واقعی و سند جعل شده بتوانند تفاوت قائل شوند لازم است آن مجموعه عوامل امنیتی که در اسناد به کار می‌رود به نحوه صحیح و از طریق رسانه‌ها به اطلاع مردم برسد.

وی یادآور شد: بسیاری از مشکلات و آسیب‌هایی که در پرونده‌های متعدد وجود دارد ناشی از نبود اطلاع و آگاهی مردم از حقوق خود است؛ بر همین اساس در این نمایشگاه تلاش شده است از طریق دستاوردهایی که معاونت پیشگیری در استان‌ها و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط در مقابله با جعل وجود داشته یک هم‌افزایی در بین دستگاه‌ها ایجاد شود.

جهانگیر ادامه داد: هدف از یافته‌های دستگاه‌های مرتبط در این عرصه این است تا کمک کنیم مردم از نظر اسنادی با امنیت روحی و روانی بیشتری روبه‌رو شوندزیرا تجربه نشان داده آنجایی که به مردم اطلاع‌رسانی خوبی شده است، دست سوء‌استفاده‌کنندگان و جاعلان کوتاه می‌شود.

لزوم افزایش آگاهی‌های عمومی برای پیشگیری از جعل/شگردهای جدید جاعلان شناسایی شود

وی با اشاره به پیشرفت تکنولوژی در سهولت برای جعل گفت: با توجه به پیشرفت روزافزون در عرصه‌های مختلف، بسیاری از روش‌ها برای مقابله با جعل دیگر پاسخگو نیست؛ پیچیدگی موضوع جعل و چندبعدی شدن آن با توجه به دستگاه‌های پیشرفته که به وجود آمده، به راحتی امکان جعل مواردی مانند چک‌پول و چیزهایی که در گذشته امکان جعل آن‌ها وجود نداشت را آسان کرده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه درباره استفاده از توانمندی‌های داخلی و تجارب بین‌المللی در مقابله با جعل اظهار داشت: باید تلاش کرد تا با استفاده از توانمندی‌های داخلی و استفاده مطلوب از تکنولوژی‌ها و تجربیات موفق در دنیا در این حوزه و سایر حوزه‌های مرتبط بتوانیم عرصه را برای کسانی که امنیت روانی مردم را مختل می‌کنند، تنگ کنیم.

جهانگیر درباره هدف از برگزاری این نمایشگاه و اقدامات معاونت اجتماعی و پیشگیری در این حوزه گفت: اطلاع‌رسانی و کمک به دستگاه‌های مرتبط در این موضوع هدف از برپایی این نمایشگاه است. معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه تلاش کرده است در سال‌های گذشته با مبارزه همه‌جانبه و فراگیر در موضوع جعل و با همکاری مراجع امنیتی، اطلاعاتی، انتظامی و قضایی به نوعی گلوگاه‌های فساد در رابطه با جعل را به موقع شناسایی و از وقوع آن جلوگیری کند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه افزود: این معاونت تلاش می‌کند به موقع راه‌های پیشگیرانه را در حوزه‌های مختلف برای مردم در نظر بگیرد و بر اساس یافته‌هایی که در پرونده‌های مختلف به دست می‌آید، آنها را تدوین و در اختیار مراجع مرتبط قرار دهد؛ به عنوان مثال بنا است در سال جاری در سایه جمع‌آوری اطلاعات موجود، مستند و فیلم‌های جذاب برای مردم تهیه شود؛ همچنین با توسعه ارسال پیام‌های سراسری پیشگیری، بستر اطلاع‌رسانی را در کشور به نوعی پراکنده کنیم تا همه آحاد ملت بتوانند از خدمات پیشگیری بهره‌مند شوند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha