به گزارش ایرنا، اسدالله عباسی روز پنجشنبه در جلسه هماهنگی ستاد بزرگداشت حضرت آیت الله بهجت(ره) فومنی در رشت اظهار کرد: بازگو کردن ویژگی های این مرجع عالیقدر اهمیت فوق العادهای دارد زیرا تحقق این مهم نقش بسزایی در اولویت روحیه ایمان نسل جدید خواهد داشت.
وی افزود: دشمنان انقلاب اسلامی برای کمرنگ کردن نقش معرفت دینی و ایمانی در نسل جدید برنامه های زیادی دارند اما نوجوانان و جوانان ما تشنه معرفت و معنویت هستند و از این رو باید ویژگیهای آیت الله بهجت جمعآوری و در مدارس و دانشگاه به زبان ساده تدریس شود.
نماینده عالی دولت در گیلان ادامه داد: آیت الله بهجت برای امت اسلام سبب خیر و برکت بسیار زیادی بودند و این عارف و مرجع جهان اسلام در سیره زندگی خود فقط به معنویت توجه کرده و به زندگی دنیوی اهمیت زیادی نمیدادند که نشان دهنده اوج ارتباط قلبی ایشان با پروردگار است.
استاندار گیلان اضافه کرد: این مرجع بزرگ چراغ راه هدایت است و در طول عمر با برکت خود سبب خدمات زیادی به جهان اسلام شدند و بنا بر فرمایشات مقام معظم رهبری فقدان ایشان یک داغ بزرگ برای جهان شیعه و اسلام بوده است.
وی خاطرنشان کرد: رسانهها، صدا و سیما و مجموعههای فرهنگی نقش بسیار مهمی در اشاعه فرهنگ ایرانی اسلامی در جامعه داشته و برای تحقق این امر باید سیره عملی حضرت آیت الله بهجت(ره) بیش از پیش شناسانده شود.
عباسی با تاکید بر لزوم توجه به برگزاری باشکوه سالروز بزرگداشت حضرت آیت بهجت(ره) در گیلان افزود: نباید برگزاری این مراسم را فقط معطوف به شهرستان فومن کنیم به این منظور شایسته است همه ساله مراسم بزرگداشت این عارف بزرگ به شکل بسیار باشکوه برگزار شود.
در پایان این جلسه که با حضور آیت الله رسول فلاحتی نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جعمه رشت برگزار شد، از کتاب بهجت الفقه که مجموعه سخنرانیهای مراسم های استانی آیت الله بهجت فومنی (ره) است، رونمایی شد.
آیت الله محمدتقی بَهجت فومنی از عرفا و از مراجع تقلید شیعه روز دوم شهریور ۱۲۹۵ در فومن چشم به جهان گشود و ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ به دیار باقی شتافت.
این عالم برجسته و بزرگ از شاگردان آیتالله محمدحسین غروی اصفهانی و آیت الله سید علی قاضی طباطبایی بود و از جانب سیدعلی قاضی لقب فاضل گیلانی گرفته بود که در ۹۳ سالگی در قم درگذشت و پس از اقامهٔ نماز توسط جوادی آملی در حرم فاطمه معصومه (قم) به خاک سپرده شد.
نظر شما