۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۳۹
کد خبرنگار: 2581
کد خبر: 85108327
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

لبخند رضایت روستاییان گنبدکاووس از برپایی بیمارستان صحرایی

گنبدکاووس- ایرنا- برپایی بیمارستان صحرایی توسط ارتش جمهوری اسلامی در قالب طرح مردم یاری و کمک‌های مومنانه در روستای ابوذر۲ به عنوان یکی از مناطق محروم بخش مرکزی گنبدکاووس باعث شادی و رضایت اهالی روستاهای این منطقه برای دریافت خدمات درمانی رایگان شد.

به گزارش ایرنا، تیمی حدود ۵۰ نفره متشکل از نیروهای پشتیبانی، خدماتی و درمانی از بیمارستان منطقه‌ای ارتش در گرگان تجهیزات خود را از روز گذشته در مدرسه روستای ابوذر در فاصله ۴۰ کیلومتری از شهر گنبدکاووس مستقر کرده و از صبح امروز پنجشنبه با مراجعه مردم ارائه خدمات درمانی لازم را آغاز کردند.

حلیمه خواجه یکی از اهالی منطقه که به همراه دختر خود به این بیمارستان مراجعه کرده بود در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: دخترم چند وقت است که دندان درد دارد و با توجه به هزینه زیاد رفت و آمد به گنبدکاووس، فقط توانستم با قرص مسکن و مالیدن خمیردندان درد وی را تسکین دهم.

وی افزود: با اطلاع از برپایی بیمارستان صحرایی در مدرسه روستای ابوذر۲ بلافاصله دخترم را برای درمان آوردم و دندانپزشک در حال معاینه او است و حتی یکی از پزشکان پسر کوچکم را هم که سرما خورده ویزیت کرد.

وی با قدردانی از مسوولان برای برپایی بیمارستان صحرایی در مناطق محروم از آنان خواست این روند را ادامه دهند چراکه بعضی از مردم روستا توان تامین هزینه‌های روزانه خود را ندارند چه برسد که بخواهند پولی برای درمان کنار بگذارند.

لبخند رضایت روستاییان گنبدکاووس از برپایی بیمارستان صحرایی

سیف الدین خواجه یکی دیگر از اهالی گفت: چند سالی است مشکل قلبی دارم و باید هر چند وقت یک بار برای ویزیت و دریافت دارو به پزشک مراجعه کنم اما برای هر رفت و برگشت به شهر گنبدکاووس باید حدود ۳۰۰ هزار تومان کرایه بدهم که این مساله بار هزینه‌ای زیادی را بردوشم می‌گذارد.

وی افزود: انجام ویزیت توسط پزشک متخصص در این بیمارستان صحرایی، آن هم بدون نگرانی هزینه‌های جانبی آرامش زیادی را برایم ایجاد کرد.

احمد فرامرزیان یکی دیگر از افراد مراجعه کننده به این بیمارستان هم گفت: فرزندم سرماخورده اما هزینه‌های بالا اجازه مراجعه ما را به پزشک نمی‌دهند و امروز برایم خاطره‌ای شیرین بود که پسرم را بدون نگرانی از کرایه و یا هزینه دارو به پزشک سپردم و امیدوارم این چنین حرکت‌هایی ادامه دار باشد.

برپایی بیمارستان صحرایی شاخص‌ترین طرح مردم یاری ارتش

رییس بیمارستان منطقه‌ای ارتش در گرگان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: ارتش در کنار رسالت اصلی خود که حفاظت از تمامیت ارضی و ارتقای امنیت مرزهاست خدمات گوناگون دیگری از جمله در قالب طرح مردم یاری و کمک‌های مومنانه انجام می‌دهد.

دکتر فاطر صائب یکی از شاخص‌ترین برنامه‌های طرح مردم یاری را برپایی بیمارستان صحرایی دانست و افزود: بیمارستان منطقه‌ای ارتش در گرگان در همین رابطه تجهیزات بیمارستان صحرایی را از روز گذشته در مدرسه روستای ابوذر ۲ مستقر کرد و از صبح امروز هم ارائه خدمات به مردم محروم آغاز شد و تا آخر وقت ادامه دارد.

وی ادامه داد: ویزیت درمانگاهی در زمینه تخصص‌های مختلف داخلی، عفونی، جراحی عمومی، اعصاب، ارتوپد، قلب و عروق، روانپزشک، مشاوره روانشناسی، بینایی سنجی، دندان پزشکی و عمل‌های جراحی کوچک در کنار خدمات تزریقات، پانسمان و سرم تراپی به مراجعه کنندگان ارائه می‌شود.

دکتر صائب گفت: حدود ۵۰ نفر نیرو پشتیبانی، خدماتی و درمانی در برپایی این بیمارستان صحرایی همکاری دارند که ۱۰ نفر از آنان پزشک متخصص، عمومی و دندانپزشک هستند.

لبخند رضایت روستاییان گنبدکاووس از برپایی بیمارستان صحرایی

رضا اصالتی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار گنبدکاووس هم گفت: با توجه به فاصله زیاد روستاهای این منطقه از مرکز شهرستان قرار است از ظرفیت کادر درمان ارتش هر چند ماه یک بار برای ارائه خدمات درمانی به مردم این منطقه استفاده شود.

مرتضی احمدی بخشدار مرکزی گنبدکاووس هم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: روستاهایی را در این بخش داریم که اهالی آن از لحاظ شرایط اقتصادی توان مراجعه به شهر گنبدکاووس و دیگر نقاط استان را برای پیگیری حداقل‌های نیاز درمانی خانواده‌شان نیستند.

وی افزود: استقرار تیم‌های پزشکی در قالب بیمارستان صحرایی که امروز اتفاق افتاده کمک بسیار خوبی برای اهالی این روستاها به منظور دریافت خدمات درمانی تخصصی است لذا پیگیر هستیم اجرای برنامه‌های این چنینی در منطقه ادامه‌دار باشد.

وی گفت: جامعه هدف این بیمارستان صحرایی ۹ روستا با ۲ هزار خانوار است و طبق برنامه‌ریزی افراد با شرایط اقتصادی محروم‌تر در اولویت دریافت خدمات درمانی تا آخر وقت امروز قرار دارند.

به گزارش ایرنا، بخش مرکزی گنبدکاووس با جمعیت حدود ۱۷۰ هزار نفر با ۱۳۲ روستای دارای دهیاری، ۱۰ روستای دارای شورای روستا و افزون بر ۳۰ نقطه جمعیتی به عنوان بزرگترین بخش شناخته شده در استان گلستان در شهرستان گنبدکاووس واقع است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha