سرپرست تیم کشتی عراق: از تجربه ایران برای پیشرفت کشتی کشورمان استفاده می‌کنیم

تهران- ایرنا- عضو هیئت رییسه فدراسیون و سرپرست تیم ملی کشتی عراق گفت: ایران از قدرت‌های کشتی جهان است و ما می‌توانیم از تجربه این کشور در بخش زیر ساختی و فنی استفاده کنیم.

به گزارش ایرنا، دومین دوره رقابت‌های بین‌المللی کشتی آزاد نوجوانان جام عبداله موحد روزهای ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت ماه در سالن شهیدان نوبخت بابلسر برگزار شد و در پایان تیم ایران بعنوان قهرمانی دست یافت.

در پایان این رقابت‌ها تیم ایران با کسب ۲۴۰ امتیاز بعنوان قهرمانی رسید و ارمنستان و عراق به ترتیب با ۸۱ و ۱۶ امتیاز دوم و سوم شدند. تیم عراق در این پیکارها ۲۰ نماینده داشت.

هادی المهدی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در خصوص تعاملات دوجانبه کشتی ایران و عراق اظهار کرد: ایران یکی از کشورهای قدرتمند در کشتی جهان است که می‌تواند از لحاظ فنی و زیر ساختی به کشور عراق کمک کند. در این خصوص تفاهم‌نامه‌ای با حضور علیرضا دبیر و شعلان التمیمی روسای دو فدراسیون به امضا رسیده که تاکنون فدراسیون ایران همکاری خوبی داشته است.

وی با بیان اینکه فدراسیون کشتی ایران از لحاظ امکانات و زیر ساخت‌ها، در جهان خاص است، گفت: بنا داریم در چارچوب این تفاهم‌نامه ورزش کشتی را در رده‌های سنی مختلف در کشورمان گسترش دهیم. در این تفاهم‌نامه با بهره‌گیری و استخدام ۲ مربی ایران در بدنه تیم‌های ملی کشتی عراق درصدد هستیم تا بار فنی و دانش روز کشتی‌گیرانمان را افزایش دهیم. همچنین برپایی اردوهای مشترک در ایران و عراق نیز از لحاظ فنی تاثیر زیادی بر روی کشتی‌گیران کشورم دارد.

عضو هیئت رییسه فدراسیون کشتی عراق این راهم گفت: در حال حاضر بیش از یکصد باشگاه کشتی در این کشور دایر شده و بنا داریم تا با راه‌اندازی مجموعه‌های دیگر، کشتی را در این کشور گسترش دهیم. ایجاد باشگاه‌های کشتی در عراق از برنامه‌های مهم و توسعه محور ما محسوب می‌شود و با بهره‌گیری از مربیان ایرانی از فنون ناب این ورزش بهره خواهیم برد. مربیان ایرانی به لحاظ فنی و دانش روز، بسیار توانمند و از سرآمدهای جهان محسوب شده و می‌تواند به رشد این ورزش کمک بسزایی کنند.

سرپرست تیم ملی کشتی عراق به حضور تیم‌های این کشور در رقابت‌های مختلف از جمله جام تختی و عبدالله موحد نیز اشاره کرد و خاطر نشان کرد: اعزام تیم‌های کشتی فرنگی و آزاد در راستای تجربه و آماده‌سازی تیم‌های این کشور است. در جام تختی ۱۰ فرنگی‌کار عراقی حضور داشتند و بنا داریم این رویکرد را در رده‌های سنی پایه اجرایی کرده تا برای آینده تیم ملی عراق یک پشتوانه خوبی باشند. بنا داریم تا ۴ نفر را در کشتی آزاد و ۴ فرنگی‌کار را به رقابت‌های قهرمانی نوجوانان آسیا در قرقیزستان اعزام کنیم.

دنبال قهرمانان اجاره‌ای نیستیم

هادی همچنین در پاسخ به این سوال که عراق همانند سایر کشورهای عربی از کشتی‌گیران روسی در بدنه تیم ملی خود بهره نمی‌برد، خاطر نشان کرد: ما چنین برنامه‌ای را در دستور کار خود نداریم. هدف مهم ما بهره بردن از توان کشتی‌گیران داخلی بوده و تنها در بخش باشگاهی بنا داریم از کشتی‌گیران خارجی از جمله روسی بهره‌مند شویم تا حضور آنها هم به تقویت کشتی و هم به تیم‌های داخلی کمک کند.

سرپرست تیم ملی کشتی عراق ادامه داد: البته نه تنها کشتی‌گیران روسی بلکه ستاره‌های ایرانی هم می‌توانند در لیگ کشتی عراق حضور داشته باشند و ما از تجربه آنان نیز استفاده کنیم. نزدیکی فرهنگی ایران و عراق می‌تواند زمینه حضور کشتی‌گیران ایرانی را در عراق فراهم کنند.

دنبال وایلد کارت کشتی هستیم

عضو فدراسیون کشتی عراق گفت: با رایزنی از کمیته بین‌المللی المپیک به دنبال آن هستیم از طریق اتحادیه جهانی کشتی ۲ سهمیه وایلد کارت برای کشتی این کشور در المپیک پاریس بگیریم. عراق عضو اتحادیه جهانی کشتی است و می‌تواند در المپیک ۲۰۲۴ پاریس نیز حضور داشته باشد. اگر وایلد کارت به عراق داده شود ما بهترین کشتی‌گیران خود را در رشته آزاد و فرنگی به پاریس اعزام می‌کنیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha