به گزارش خبرنگار ایرنا، در این جشنواره تیم های دانشجویی از کشورهای لبنان، عراق، افغانستان، پاکستان، یمن و سوریه حضور داشتند و به تهیه و طبخ غذاهای فرنگی و بومی پرداختند.
جشنواره غذای ملل دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) با هدف معرفی فرهنگ غذایی ملل مختلف برگزار شد.
رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) در این جشنواره اظهار کرد: برگزاری برنامه های فرهنگی از اولویت های این دانشگاه به شمار می رود چرا که در تقویت روحیه و انسجام میان دانشجویان از نقش مهمی برخوردار است.
دکتر علی قاسم زاده با بیان اینکه چنین رخدادهایی پیام صلح دوستی بین ملت ها و اقوام مختلف را مخابره می کنند، افزود: در کنار جشنواره غذای ملل بستر و فرصتی برای آشنایی بیشتر و بهتر دانشجویان با فرهنگ و آداب و رسوم سایر ملل فراهم می شود.
هم اکنون نزدیک به ۶۰۰ دانشجوی خارجی از ۱۸ کشور دنیا در دانشگاه بین المللی امام(ره) در دو بخش زبان آموزی و دانشجویی مشغول تحصیل هستند.
نظر شما