۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۴:۰۴
کد خبرنگار: 1004
کد خبر: 85113671
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

هزینه نیکوکاران حامی دانشگاه‌ها از عملکرد مالیاتی آنها کاسته می‌شود

تربت‌حیدریه - ایرنا - مشاور وزیر و دبیر ستاد خیران وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: هزینه‌های خیران نیکوکار در حمایت از دانشگاه‌های کشور و ساخت و سازهای دانشجویی جزو هزینه‌های قابل قبول مالیاتی آنها قابل محاسبه و تخفیف است.

دکتر مصطفی زمانیان در نشستی با اعضای بنیاد حامیان مالی دانشگاه تربت حیدریه افزود: نیکوکاران علم دوست به هر میزان که در طرحهای دانشگاهی کشور کمک و هزینه کنند، آن مبلغ از سرجمع مالیات فعالیت اقتصادی و صنفی آنها کسر می شود.

به گزارش دریافتی چهارشنبه ایرنا از دانشگاه تربت‌حیدریه، وی همچنین گفت: طبق قولی که از مقام عالی وزارت /دکتر زلفی‌گل/ گرفته‌ایم، توانستیم تا اردیبهشت ماه امسال همه بدهی‌ وزارت علوم به پروژه‌های ۵۰ درصدی مشارکتی این وزارت‌خانه با خیران را پرداخت کنیم.
وی اضافه کرد: همچنین نیکوکارانی که تا پایان امسال برای انجام پروژه‌های خیرساز آماده مشارکت باشند، سهم وزارت علوم را پرداخت می‌کنیم و یک اولویت ما پروژه‌های خیرساز مهندس مهدی مروج تربتی در خراسان رضوی است.
زمانیان گفت: دانشگاه تربت‌حیدریه جزو پنج دانشگاه برتر و در بین دانشگاه‌های سطح سه کشور رتبه نخست را با فاصله از دیگر دانشگاه‌های در جذب کمک‌های مردمی دارد و لذا می‌تواند به عنوان الگوی مردم‌یاری در بین مراکز علمی ایران مطرح شود.
وی افزود: دانشگاه تربت‌حیدریه به لحاظ فعالیت‌ها و روش جذب حامیان مالی که به صورت اختصاصی در حوزه آموزش عالی فعالیت می‌کند، به عنوان یک دانشگاه پیشرو در کشور مطرح و شایسته است اعضای بنیاد از دانشجویان نیز غافل نشوند و در شبکه خیران دانشجویی کشور نیز جایگاه نخست را کسب کنند.

هزینه نیکوکاران حامی دانشگاه‌ها از عملکرد مالیاتی آنها کاسته می شود

معاون وزیر علوم: زیبایی کار فرهنگی در جذب آرای متنوع و متعدد است

همچنین معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: زیبایی و تاثیرگذاری کارهای فرهنگی در جذب آرای متنوع و بعضا متضاد در کنار یکدیگر و پدید آمدن یک ایده جدید و جامع از میان آنها است.
دکتر عبدالحسین کلانتری افزود: کار فرهنگی به ظاهر ساده اما در باطن بسیار پیچیده و دارای ظرافت‌های خاص خود بویژه در فضای علمی و دانشگاهی است.
وی گفت: کار فرهنگی، علمی و دانشجویی باید به خود دانشجویان سپرده شود تا زمینه‌ و فضاسازی برای رشد دانش پژوهان در فضای دانشگاهی فراهم شود و در این بین اجازه سعی و خطا نیز داده‌ شود.
کلانتری با بیان اینکه هویت دانشجویان را همین فعالیت‌های فرهنگی می‌سازد، افزود: دانشگاه باید افرادی در تراز چمران، باکری‌ و همت‌ تحویل جامعه دهد.
وی از دانشگاه تربت‌حیدریه به عنوان دانشگاه جوان یاد و اظهار کرد: کادر مدیریتی و آموزشی دانشگاه نیز جوان، با نشاط، خوش‌ایده و توانمند است و ظرفیت فوق‌العاده‌ای برای خراسان و حتی کشور محسوب می شود.

هزینه نیکوکاران حامی دانشگاه‌ها از عملکرد مالیاتی آنها کاسته می شود

رییس دانشگاه تربت‌حیدریه نیز گفت: نیکوکاران حامی دانشگاه تربت‌حیدریه علاوه بر حمایت مادی در ارایه کمک‌های فکری و ایده‌پردازی نیز یاری رسان هستند.
دکتر عباس خاشعی سیوکی افزود: در دانشگاه تربت حیدریه اولویت تخصیص بودجه به مسائل فرهنگی ‌است و نتیجه این نگاه را در سال‌های آینده شاهد خواهیم بود.

در پایان این مراسم موزه دانشگاه تربت‌حیدریه افتتاح و از دکتر گوهری‌منش برای راه اندازی آن تجلیل شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha