به گزارش ایرنا از خبرگزاری «شهاب» فلسطین، وزارت امورخارجه آمریکا این اقدام را به خشونت غیر قابل قبول و رفتار نژاد پرستانه شهرک نشینان اسرائیلی در قدس اشغالی تعبیر و آن را محکوم کرد.
«متیو میلر» یکی از سخنگویان وزارت امورخارجه آمریکا مدعی شد که واشنگتن قاطعانه با هرگونه به کار بردن زبان نژادپرستانه مخالف است و ما بشدت شعارهای کینه توزانه مثل «مرگ بر عرب» را در جریان راهپیمایی پرچم در قدس محکوم میکنیم.
وزارت امورخارجه آمریکا بدون اشاره به هتک حرمت اماکن مقدس توسط صهیونیستها از همه طرفها خواست که خویشتنداری کرده و از رفتار و سخنان تحریک آمیز که موجب تشدید تنشها خواهد شد، خودداری کنند.
راهپیمایی موسوم به پرچم همه ساله مصادف با ۱۸ می (۲۸ اردیبهشت ماه) به مناسبت سالروز اشغال بخش قدیمی قدس اشغالی توسط رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۹۶۷ برگزار میشود.
این راهپیمایی از باب العامود و محلههای قدیمی قدس عبور کرده و به صحنهای مسجدالاقصی میرسد و سپس در آنجا برنامهای موسوم به «رقص پرچمها» اجرا میشود و شهرکنشینان صهیونیست با این اقدام تحریکآمیز، خواستار بیرون راندن فلسطینیها از قدس میشوند.
با هدف تأمین امنیت حاضران در راهپیمایی پرچم، رژیم صهیونیستی شهر اشغالی قدس را تبدیل به پادگان نظامی کرده، به طوری که بیش از ۳ هزار نظامی خود را در مناطق مختلف این شهر مستقر کرده است.
بنابر گزارش رسانه های محلی فلسطین، صهیونیستها، دیروز پنجشنبه در این راهپیمایی تحریکآمیز شعارهایی نژادپرستانه علیه قومیت عربی نظیر «مرگ بر عربها» و «روستاهایتان بسوزد» سر داده شد.
صهیونیست ها همچنین با پشتیبانی نیروهای پلیس به جوانان فلسطینی تعرض کردند.
شهرکنشینان همچنین به شماری از خبرنگاران که در حال تهیه گزارش از این راهپیمایی بودند، با سنگ و بطریهای شیشهای حمله کردند. در پی این حمله، شماری از خبرنگاران مجروح شدند.
وزرا و اعضای پارلمان رژیم صهیونیستی بخصوص «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی و یکی از وزیران افراطی کابینه رژیم صهیونیستی نیز در این راهپیمایی تحریکآمیز شرکت داشتند.
در مقابل، صدها فلسطینی در حمایت از کشورشان با در دست داشتن پرچمهای فلسطین به خیابانها آمدند تا با صهیونیستها مقابله کنند.
نظر شما