بیمارستان فوق‌تخصصی زنان بجنورد ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار دارد

بجنورد-ایرنا- نماینده مردم بجنورد، رازو جرگلان، مانه و سملقان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی گفت: پروژه بیمارستان فوق‌تخصصی زنان و کودکان در بجنورد ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار دارد و این طرح بعد از جانمایی اجرا می شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدمحمد پاکمهر روز شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه خراسان شمالی اظهار کرد: گرچه اقدامات امیدوار کننده ای از سال گذشته در حوزه بهداشت و درمان خراسان شمالی انجام شده است اما این استان هنوز کمبودهایی بویژه در حوزه جوانی جمعیت دارد.

وی افزود: بیمارستان فوق تخصصی زنان و کودکان از نیازهای اصلی این استان در حوزه سلامت است که باید سریعا محل ساخت آن با همکاری شورای شهرف شهرداری و دستگاه های اجرایی متولی مشخص شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اعتبار خوبی برای ساخت این بیمارستان فوق تخصصی در نظر گرفته و اینک نیز ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای شروع این پروژه در نظر گرفته شده است.

پاکمهر با اشاره به بهره برداری از مرکز درمان ناباروری سطح سه بجنورد، گفت: راه‌اندازی مرکز خدمات سطح سه درمان ناباروری در سال گذشته یک اتفاق بزرگ برای زوج‌های نابارور خراسان شمالی بود به گونه ای که این افراد برای انجام آی وی اف نیازی برای مراجعه به سایر استان ها را نخواهند داشت.

نماینده مردم بجنورد، رازو جرگلان، مانه و سملقان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی افزود: این مرکز پیش از این خدمات ابتدایی و آی یو آی به زوجین نابارور ارایه می داد و مجهز به تجهیزات آی وی اف نبود.

وی با بیان اینکه ۶ شهرستان خراسان شمالی پایگاه انتقال خون ندارد، بیان کرد: پایگاه انتقال خون تنها در سه شهرستان بجنورد، اسفراین و شیروان راه اندازی شده است.

خراسان شمالی دارای ۱۱ بیمارستان و هزار و ۴۴۴ تخت بیمارستانی است و هم اکنون هفت هزار نفر در حوزه سلامت این استان خدمت رسانی می کنند.

در این استان یک میلیون نفری، ۳۵۰ پزشک عمومی و ۲۵۶ پزشک متخصص فعالیت دارند.

حل مشکل برداشت بوکسیت معدن تاش در دست پیگیری

پاکمهر گفت: مشکل برداشت بوکسیت از معدن تاش استان سمنان که هفت سال به علت مشکلات اجتماعی متوقف شده، با پیگیری های انجام شده، برطرف می شود.

نماینده مردم بجنورد، رازو جرگلان، مانه و سملقان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: معدن تاش یکی از معادن در اختیار آلومینای ایران است که عیار بسیار بالایی دارد اما برداشت از این معدن به علت مشکلات اجتماعی از هفت سال پیش متوقف شده است.

پاکمهر خاطرنشان کرد: توقف برداشت ماده معدنی بوکسیت از معدن تاش به عنوان ماده اولیه مورد نیاز آلومینای ایران سبب شده تا این ماده معدنی از کشور ترکیه وارد و هزینه های زیادی بابت حمل آن تحمیل شود.

مجتمع آلومینای ایران به عنوان تنها تولید کننده پودر آلومینا در کشور، یک پنجم نیاز داخلی را تامین می کند و مابقی نیاز کشور در این بخش از خارج وارد می شود.

آلومینای ایران در شهرستان جاجرم، واحد تولیدی منحصر به فرد تولیدکننده پودر آلومینا است که این محصول به عنوان ماده اولیه چهار واحد تولیدی از جمله ایرالکو، المهدی، سالکو و نیز تولید شمش در جاجرم به مصرف می رسد.

مجتمع آلومینای ایران در ۱۵۰ کیلومتری جنوب بجنورد و ۵ کیلومتری شمال شهر جاجرم واقع است که در سال ۱۳۷۵ به بهره برداری رسیده است.

این مجتمع صنعتی قطب تولید پودر آلومینیوم در کشور است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha