به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری، «مهدی فدوی» افزود: دلیل اصلی این مهم همکاری شهروندان اراکی در تفکیک از مبداء پسماندهای خشک و حمایت آنها از محیط زیست است.
وی در خصوص نحوه فعالیت اپلیکیشن اکو در یک سال گذشته بیان کرد: سامانه هوشمند جمع آوری پسماندهای خشک شهری خرداد ماه سال گذشته فعالیت خود در شهر اراک را آغاز کرد و در این مدت تا کنون ۸۲۰ تن پسماند خشک جمعآوری و به همین اندازه نیز از دفع پسماند و ایجاد آلودگیهای زیست محیطی جلوگیری به عمل آمده است.
فدوی ادامه داد: در حال حاضر میانگین جمعآوری پسماندهای خشک توسط اپلیکیشن اکو با همراهی شهروندان حدود ۲۰ تُن در هفته است و همین امر نشان دهنده شکستن رکوردهای تفکیک از مبداء در شهر اراک و سپس در سطح کشور است.
رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک گفت: ۱۵ هزار و ۲۹۰ خانواده اراکی با استقبال شهروندان از فعالیت سامانه جمعآوری و خرید پسماندهای خشک به جمع حامیان محیط زیست و تفکیک کنندگان پسماند خانگی پیوستند.
فدوی، تغییر در نرخگذاری قیمت خرید پسماند خشک در اپلیکیشن اکو را دارای اولویت دانست و خاطر نشان کرد: بعد از یک سال فعالیت این اپلیکیشن و تورم قیمتی برخی اقلام مرتبط با پسماندهای خشک این نیاز احساس شده که باید نرخ گذاری جدیدی برای خرید پسماندهای خشک انجام شود، بنابراین کمیتهای برای پیگیری این مهم در سازمان مدیریت پسماند تشکیل شده که با همکاری کارشناسان دادگستری، موضوع قیمت گذاری جدید را پیگیری میکنند.
وی بیان کرد: فروش پسماندهای خشک توسط خانوارهای اراکی اولویت اصلی حمایت از طرح تفکیک از مبداء شهرداری نیست بلکه فرهنگ سازی برای تفکیک پسماند از مبداء و توجه بیشتر به محیط زیست و کاهش دفن پسماند در طبیعت است.
اراک مرکز استان مرکزی است و در این منطقه بیش از ۶۸۰ هزار نفر ساکن هستند.
نظر شما