دکتر علی قاسم زاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به میزبانی این دانشگاه از اختتامیه جشنواره ملی شعر دانشجویی آسمان افزود: دانشجویان باید محور و کانون فعالیت های هنریف ادبی و فکری در جامعه باشند و برگزاری جشنواره یاد شده نیز در همین راستا بود.
وی با اشاره به جایگاه فاخر شعر در حوزه هنر و ادبیات میهن اسلامی ما،گفت: نباید فراموش کرد که شعر یکی از مظاهر اقتدار میهن ما به شمار می رود که گویا و نشان دهنده تمدن ما در دوران پیش و پس از اسلام است.
این مسوول همچنین گفت: تاریخ گواه است که سرزمین چه بزرگان و نامدارانی را در عرصه شعر و ادب فارسی به دنیا معرفی کرده است و ما نیز امروز وظیفه داریم تا این جایگاه را ارج نهیم و برای احیای آن تلاش کنیم.
رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) افزود: آنطور که باید و شایسته نتوانسته ایم بزرگان شعر و ادب خود را پاس بداریم و اینکه سایر کشورها مفاخر ادب و شعر ایرانی را به نام خود معرفی و مطرح می کنند مایه تاسف است بنابراین در این حوزه باید به خود تلنگر بزنیم و رویکردمان را تغییر دهیم.
وی خاطرنشان کرد: بدون شک دانشگاه ها و محافل دانشگاهی و دانشجویی از مکان های موثر در حوزه تقویت شعر و ادبیات فارسی و پاسداشت بزرگان این حوزه هستند و باید از این ظرفیت مغفول بیش از پیش استفاده کرد.
این مسوول دانشگاهی در ادامه از تدارک برگزاری رخدادهای متنوع فرهنگی و هنری در سطوح استانی و ملی با هدف کمک به تقویت عرصه های فرهنگ و هنر در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) خبر داد و گفت: به سهم خود می کوشیم تا حافظان خوبی برای فرهنگ و هنر این سرزمین باشیم.
جشنواره ملی شعر آسمان در محورهای آیینی، طنز اجتماعی، دفاع مقدس و شعر آزاد برگزار شد.
نظر شما