به گزارش خبرنگار ایرنا، «فرزاد مخلصالائمه » روز سهشنبه در آیین بزرگداشت روز ملی ارتباطات و روابط عمومی استان مرکزی در اراک، افزود: دولت به دلایل شتاب در انجام وظایف، از اطلاع رسانی جلو افتاده است.
وی با بیان اینکه، ارتباط مستقیمی با برخی روابط عمومیهای استان دارد، گفت: مدیران ارشد دستگاههای اجرایی استان باید در یک سطح، درک کافی از وظایف روابط عمومیها داشته باشند.
استاندار مرکزی ادامه داد: روابط عمومیها باید تجربیات خود را برای بهرهمندی دیگران به اشتراک گذارند که این مهم در سطح کشور کمرنگ است و به مطالعه توجه ویژه داشته باشند.
مخلصالائمه، به برگزاری انتخابات در سال جاری پرداخت و گفت: برای جلب نظر مردم و افزایش سطح مشارکت در انتخابات، همه باید پای کار و وارد میدان شوند.
وی با بیان اینکه در ایام انتخابات نباید جهتگیری سازمانی شکل گیرد، اظهار کرد: اجرای انتخابات سالم با رعایت کامل قانون رویکرد اصلی مدیریت ارشد استان است و باید در تمام نهادهای اجرایی استان جاری باشد.
استاندار مرکزی تاکید کرد: اگر بخواهیم کار درست و قوی در استان عملیاتی شود باید به گفتمان تبدیل شود، در غیر این صورت ممکن نیست، در فضای گفتمان برنامهریزی و تصمیمگیری شکل میگیرد که این فضا با گفت وگو متفاوت است.
مخلصالائمه به موضوع هویت در استان مرکزی اشاره کرد و گفت: هویت در استان مسئله جدی است و در این حوزه روابط عمومیها باید برنامه و اقدامات اثرگذار در دستور کار خود قرار دهند.
وی عنوان کرد: امید بخشی باید در دستور کار روابط عمومیها قرار گیرد و همگرایی جمعی نیاز جامعه است و باید نسبت به آن دغدغه داشت.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: روابط عمومی به عنوان صنعت فعالیت میکند و نیازمند است تا پا به پای فعالیت روزانه در زمینه ارتقا کمی و کیفی تلاش شود.
«بهنام نظری» افزود: خلاصه یک دستگاه در فعالیت روابط عمومی قابل مشاهده است و این قشر مومی پیشانی دستگاه اجرایی است، بنابراین باید همسو با برنامههای سازمانی حرکت کند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی با یادآوری انتخابات در اسفندماه امسال، گفت: روابط عمومیها در حوزههایی که فعالیت دارند میتوانند با تبیین دستگاه اجرایی در امیدآفرینی نقش موثری داشته باشند.
نظری اظهار کرد: روابط عمومیها با استفاده از ظرفیت گسترده اداری خود، فضا را برای شور انتخاباتی مهیا کنند.
وی بیان کرد: انتخابات مظهر اقتدار ملی است و با توجه به شبهه افکنی که در فضای مجازی وجود دارد باید در این مهم تدابیر ارزشمند لحاظ شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی اضافه کرد: روابط عمومیها باید در مقابل شبهه افکنیها بایستند و در راستای رویکرد انتخابات از ظرفیت این قشر باید استفاده شود.
نظری تصریح کرد: ۲۵ فرایند در انتخابات عنوان شده است که روابط عمومی با اطلاع رسانی این فرایندها میتوانند همکاری موثری داشته باشند.
در این آیین از ۱۰ روابط عمومی برتر استان مرکزی در بخشهای مختلف تقدیر شد.
نظر شما