به گزارش ایرنا مهدی مسکنی روز سه شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان رومشکان بیان کرد: با توجه به آمار بالای بیکاری در لرستان نهادینه سازی فرهنگ کار و تربیت نیروی کار ماهر در این استان ضرورت دارد.
وی اظهار داشت: نیاز امروز لرستان به ویژه در شهرستان های کوهدشت و رومشکان در راستای برطرف شدن آمار بالای بیکاری آموزش در جهت نهادینه سازی فرهنگ کار است.
وی با بیان اینکه ۵۷ میلیارد تومان اعتبار اشتغالزایی برای لرستان تعریف شده اما این اعتبار جذب نشده است ادامه داد: الزامات بانکی که مانع جذب این تسهیلات بوده است باید به مردم آموزش داده شود و باید با زبان مردم صحبت کرد.
مسکنی عنوان کرد: همچنین تعاونی ها نیز باید آموزش های لازم را کسب کنند تا بتوانند در حوزه قانون از تسهیلات بهره مند شوند.
وی با بیان اینکه شهرستان رومشکان بعنوان پایلوت وزارت تعاون تعریف شده است گفت: لرستان یکی از مناطق دارای بالاترین نرخ بیکاری در سطح کشور است که در رتبه های اول تا سوم بیکاری قرار دارد.
مسکنی گفت: بالاترین نرخ بیکاری لرستان در کوهدشت و رومشکان است که کارخانه و یا تولیدی در این شهرستان ها وجود ندارد و در صورت راه اندازی کشت و صنعت در این شهرستان ها اشتغالزایی خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه جبران عقب ماندگی اشتغالزایی لرستان نیازمند اعتبارات است گفت: این فاصله ها باید با حرکات جهشی انجام شود تا بتوان شاخص ها را تغییر داد.
وی با تاکید بر لزوم آموزش ها در حوزه فرهنگ کار و فعالیت تعاونی ها و شهرک های صنعتی افزود: در راستای ایجاد زیرساخت ها نیز باید با افراد کم کار برخورد شود و دولت سیزدهم با افراد کم کار تعارف ندارد.
وی با بیان اینکه گزارش سفرها به رییس جمهور ارایه می شود اظهار داشت: کم کاری مدیران استانی قابل قبول نیست و باید تمام توان را صرف رفع محرومیت ها و مشکلات کرد.
مسکنی ادامه داد: در سه ماه تعداد قابل توجهی تعاونی در رومشکان تشکیل شده است و تعدادی نیز افتتاح شدند اما ادامه این کار سختتر از شروع آن است. ۵۷ میلیارد تومان اعتبار در این حوزه اختصاص یافته است که به زودی تخصیص خواهد یافت.
وی افزود: تاکنون ۱۱ مورد وام قر الحسنه ۵۰۰ میلیون تومانی بانک رسالت به شهرستان رومشکان ابلاغ شده است که از این مجموع ۲ مورد جذب شده است و این بیانگر این است که باید نسبت به جذب این منابع برنامه ریزی شود.
وی با بیان اینکه در معاونت تعاون هیچ مشکل منابع وجود ندارد افزود: خوشبختانه امکان حمایت طرح ها وجود دارد و باید تعاونی ها تلاش کنند تا اعتبارات جذب شود.
وی ادامه داد: در ماه بعدی شرکت شستا و شرکت بازنشستگی و شرکت صندوق بیمه روستایی و عشایر طرح های بزرگتری را مطالعه می کنند و تلاش می شود برنامه های بزرگتری انجام شود.
نظر شما