حسن شرفی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طرح مانا در گروه سنی نوجوانان به دلیل تاثیر همسالان بر یکدیگر اجرا میشود و علاوه بر ارتقای دانش و آگاهی، توانمندی و ظرفیت لازم برای ترویج پیامهای پیشگیری، شناخت مسائل، مخاطرات و چالش های اولویت دار را ایجاد میکند.
وی افزود: یکی از اهداف مهم این طرح ارایه راه حلهای خلاقانه برای حل مسائل و طراحی پروژههای کوچک همیاری به منظور پیشگیری از آسیبهای اجتماعی است که مشارکت قشر نوجوانان در این زمینه اهمیت زیادی دارد.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی خاطر نشان کرد: سال گذشته ۳۹۰ نوجوان دختر و پسر در ۲۳ گروه برای اجرای این طرح در شهرستانهای مختلف مشارکت کردند و تواستند حمایتهایی از سایر ادارات نیز جلب کنند که پروژههای پیشنهادی این نوجوانان در راستای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی بوده است.
وی با اشاره به اهمیت آموزش در راستای اجرای بهتر طرح مانا یادآور شد: به توجه به محدودیت اعتبارات از طریق جذب شرکای اجتماعی به دنبال اجرای گستردهتر این طرح هستیم تا جامعه هدف بیشتری را بتوان پوشش داد.
شرفی گفت: همچنین در راستای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی طرحهایی همچون همیاران سلامت اجتماعی، پایگاه سلامت اجتماعی، پیشگیری از خودکشی، مشارکت اجتماعی نوجوانان، خودمراقبتی زنان و دختران، توانمندسازی خانواده محور، همیار مادر و کودک و رصد آسیبهای اجتماعی اجرا میشود.
نظر شما