ایوب کرد روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: از این میزان، ۱۹۱ هزار و ۹۱۸ تن کالا مربوط به صادرات، ۱۷ هزار و ۵۹۲ تن کالا واردات از پایانه مرزی میرجاوه و ۱۴۷ هزار و ۲۰۱ تن کالا مجموع ترانزیت ورودی و خروجی از پایانههای مرزی در این مدت بوده است.
وی افزود: گاز مایع، هیدروکربن، سیمان، بنزین و فرآوردههای نفتی، عمده کالاهای صادراتی و برنج، کنجد و گوشت قرمز از جمله کالاهای وارداتی به پایانههای مرزی شمال سیستان و بلوچستان را به خود اختصاص دادهاند.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای سیستان و بلوچستان ادامه داد: متوسط ورودی و خروجی از پایانههای مرزی میلک و میرجاوه روزانه به طور متوسط ۴۴۶ دستگاه کامیون است.
وی با بیان اینکه ظرفیتهای بالای سیستان و بلوچستان در زمینه ارتباط خارجی با کشورهای همسایه فرصتهای تجاری بسیار مطلوبی را برای منطقه فراهم کرده تا از ظرفیت پایانههای مرزی به بهترین نحو در رونق اقتصاد بهره گرفت، خاطرنشان کرد: در این راستا تمام تلاش این اداره کل فراهمکردن زیر ساختها در پایانههای مرزی میلک و میرجاوه بر گسترش روابط اقتصادی با کشورهای پاکستان و افغانستان است.
جابهجایی بیشاز ۳۵۶ هزار تن کالا از پایانههای مرزی شمال سیستان و بلوچستان
۴ خرداد ۱۴۰۲، ۹:۳۲
کد خبر:
85121608
زاهدان- ایرنا- مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای سیستان و بلوچستان از جابهجایی ۳۵۶ هزار و ۷۱۱ تن کالا از پایانههای مرزی میلک و میرجاوه در شمال استان طی ۲ماهه نخست سالجاری خبر داد.
نظر شما