به گزارش خبرنگار ایرنا، فاطمه مقصودی روز پنجشنبه در حاشیه برگزاری جشنواره عشایر در روستای چهار بره شهرستان افزود: با توجه به چهار فصل بودن استان ضروری است که بتوانیم از تمامی ظرفیتها و پتانسیلهای گردشگری به خصوص گردشگری عشایری و روستایی به نحو مطلوب و مناسب استفاده شود.
وی بیان کرد: شاید در نگاه نخست تصور شود که جشنواره عشایر فقط برای معرفی فرهنگ زندگی کوچ نشینی تدارک دیده شده که البته این محور هم موضوعی بسیار مهم است اما این تنها مزایای برپایی جشنواره نیست تا جایی که نگاهی به برنامههای پیش بینی شده در این آیین اهداف متنوعی را ترسیم کرده است.
وی تصریح کرد: ویژگیها و مولفههای ایل و کوچ برای همه ما درس و آموزنده است و این آداب، فضیلتها، باهم بودنها و تفاوتها نشان از همبستگی و درکنار هم بودن است.
رییس اداره امور عشایر بروجرد گفت: بانوان عشایر نقش مهمی در پیشبرد امر عشایری و ترویج کار و تلاش دارند.
نورالله مصطفی نژاد تاکید کرد: زنان تسهیل گر و کارآفرین روستایی و عشایری بارها ثابت کردهاند که ظرفیتهای علمی خوبی دارند و میتوانند در تحقق شعار سال موثر باشند.
وی افزود: هم اکنون ۷۰۰ خانوار عشایر این شهرستان با داشتن ۱۱۰ هزار راس دام سبک و سنگین سالانه یک هزار و ۵۰۰ تن فرآورده گوشتی تولید میکنند.
وی ادامه داد: این جشنواره با همکاری هیات ورزشی بازیهای بومی و محلی شهرستان در رشتههای دال پلان، هفت سنگ، طناب کشی و یه قل ۲ قل برگزار و به نفرات برتر هم جوایزی و لوح تقدیر اهدا شد.
به گفته مصطفی نژاد برگزاری جشنواره فرهنگ عشایر ایران زمین در استان در بخشهای مختلف از جمله برای مردمان کوچ نشین از سویی و شهروندان ساکن شهرها از سوی دیگر پیامدهای مثبت زیاد اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در پی دارد.
نظر شما