لرستان کارگاه بزرگ نظام سلامت

خرم‌آباد - ایرنا - تخصیص اعتبارات و اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم برای راه اندازی یک هزار و ۲۰۰ تخت بیمارستانی و اجرای ۱۰۵ طرح بهداشتی لرستان را به کارگاه بزرگ نظام سلامت تبدیل کرده است.

به گزارش ایرنا توجه به زیرساخت های بهداشتی و لزوم توسعه عدالت درمانی در اولویت دولت مردمی قرار دارد به نحوی که در دوره نخست سفر رییس جمهور به لرستان مصوبات متعددی در راستای ایجاد زیرساخت های بهداشتی درمانی و تامین اعتبارات مورد نیاز این طرح ها، تضمینی بر تلاش های جهادی در این حوزه از استان شد.

همانگونه که توسعه زیرساخت های بهداشت و درمانی همواره از اولویت های مهم نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده و طی این سالیان، محرومیت زدایی و دسترسی تمام اقشار جامعه به ویژه نیازمندان به خدمات بهداشتی درمانی در سرلوحه امور قرار داشته، دولت سیزدهم نیز با تاکید بر این مهم در راستای زدودن غم محرومیت گام های بلندی برداشته است.

به همین دلیل اکنون بیش از ۱۰۰ طرح عمرانی بهدشتی درمانی در این استان در حال اجرا است که مهمترین این طرح های سه بیمارستان با ظرفیت یک هزار و ۲۰۰ تخت بیمارستانی و تعداد زیادی طرح های بهداشتی در نقاط مختلف این استان است به نحوی که این استان تبدیل به کارگاهی بزرگ برای توسعه نظام سلامت شده است.

توسعه زیرساخت ها، افزایش مراکز بهداشت و درمان و تامین تجهیزات و تخت های بیمارستانی از دستاوردهای انقلاب اسلامی در لرستان به شمار می رود به طوری که در چهار دهه گذشته سه هزار و ۹۸۲ تخت جدید در مراکز درمانی استان ایجاد شده است.

در این راستا پس از سفر رییس جمهور به لرستان در آذر ۱۴۰۰ با تخصیص اعتبارات مورد نیاز جهت تکمیل و راه اندازی مراکز درمانی و بهداشتی، تلاش های مضاعفی شده است که از مهمترین این اقدامات، تکمیل سه بیمارستان و افزایش یکهزار تخت بیمارستانی، تامین ۴۰ قلم دستگاه های تشخیصی درمانی مدرن از جمله دستگاه سی تی آنژیوگرافی، سی تی اسکن، رادیولوژی، تخت بیمارستانی، ام آر ای، الکترو شوک و ایجاد ۱۰۶ طرح بهداشتی است.

در همین راستا هفته گذشته با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعدادی از این طرح ها بهره برداری همچنین بر لزوم تکمیل و تسریع در عملیات اجرایی طرح های بهداشتی درمانی استان تاکید شد.

لرستان کارگاه بزرگ نظام سلامت

کارگاه بزرگ سازندگی نظام سلامت در لرستان با اجرای بیش از ۱۰۰ طرح

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کارگاه بزرگ سازندگی نظام سلامت در لرستان فعال شده و بیش از ۱۰۰ طرح بهداشتی این استان در دست اجرا است.

دکتر بهروز رحیمی بیان کرد: طرح های بهداشتی درمانی قابل توجهی در لرستان در حال انجام است که تا هفته دولت تعداد قابل توجهی از این طرح ها بهره برداری می شود همچنین بخش قابل توجهی از نواقص و محدودیت های برخی پروژه های بهداشت و درمان این استان به زودی برطرف خواهد شد.

وی اظهار داشت: در سال های اخیر وضعیت درمانی لرستان پیشرفت های قابل توجهی داشته و چند بیمارستان بزرگ در شهرستان‌های دورود، کوهدشت و خرم آباد در حال انجام است که جزو طرح های اولویت دار و از مصوبات سفر رییس جمهور هستند و تامین اعتبارات آنها در حال پیگیری است.

دکتر رحیمی در خصوص بهره برداری از طرح های بیمارستان آیت الله شهید مدنی نیز عنوان کرد: نیاز مردم استان در حوزه قلب با طرح های اجرایی این بیمارستان رفع شده است و با خدمات آن، از اعزام بیمار به سایر نقاط کشور جلوگیری می شود.

وی با تاکید بر اینکه لرستان ظرفیت بسیار بالایی در تبدیل شدن به قطب جغرافیای سلامت دارد اظهار داشت: برای تبدیل این استان به قطب گردشگری سلامت تلاش بیشتری صورت می گیرد.

لرستان کارگاه بزرگ نظام سلامت

بهره برداری دستگاه سی تی آنژیوگرافی بیمارستان شهید مدنی خرم آباد

دستگاه سی تی آنژیوگرافی بیمارستان شهید مدنی خرم آباد با حضور معاون توسعه، مدیریت ومنابع انسانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهره برداری شد.

معاون فنی بیمارستان شهیدآیت الله مدنی بیان کرد: بخش سی تی آنژیو گرافی و دستگاه سی تی آنژیوگرافی ۲۵۶ مولتی اسلایس، بازسازی بخش قلب، بازسازی درمانگاه عمومی بیمارستان، بخش سونوگرافی و بخش دیالیز در این بیمارستان با اعتبار ۱۳۰ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

نصرالله مرادی فر با بیان اینکه با نصب دستگاه سی تی آنژیوگرافی از مراجعه بیماران به استان های مجاور جلوگیری می شود اظهار داشت: قسمت عمده ای از این اعتبارات تامین و پرداخت شده است و مابقی نیز به زودی پرداخت می شود از طرفی برای افزایش کیفیت خدمات به بیماران این بیمارستان حدود ۳۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا بتوان بخش های باقیمانده را بازسازی و تجهیزات مورد نیاز را خریداری کنیم.

وی ادامه داد: با توجه به آموزش متخصص قلب در این بیمارستان و درمان بیماران قلبی، تجهیزات دیگری نیز مورد نیاز است.

افتتاح پنج مرکز بهداشتی و درمانی در دلفان

نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: سه سال گذشته پنج مرکز بهداشتی و درمانی در شهرستان سلسله بهره برداری شده و انقلاب عظیمی در حوزه بهداشت و درمان شهرستان اتفاق افتاده است.

دکتر یحیی ابراهیمی با بیان اینکه در شهرستان دلفان پیشرفته‌ترین تجهیزات نظیر مراقبت های ویژه قلب و مغز و ام آر آی در راستای توسعه بخش‌های بیمارستانی مستقر شده است افزود: با این وجود عمق محرومیت در شهرستان زیاد و تعداد تخت‌ها نسبت به جمعیت، نصف نُرم کشوری است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: انتظار داریم مقدمات احداث بیمارستان دوم شهرستان دلفان به کمک رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان و مجموعه وزارت بهداشت انجام و به سازمان برنامه ابلاغ گردد و با پیگیری‌های معاون توسعه وزارت خانه، مجوز ماده ۲۳ آن اخذ و در ردیف بودجه ۱۴۰۲ گنجانده شود.

نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ۱۵ خانه بهداشت و چهار مرکز بهداشتی درمانی هفت چشمه، روستای گاوکش، کاظم آباد و شهر برخوردار در شهرستان دلفان تامین اعتبار شده که در حال احداث و یا انعقاد قرارداد با پیمانکار است.

۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار سفر رییس جمهور به بیمارستان گهر دورود تخصیص یافت

معاون توسعه‌ مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم‌ پزشکی لرستان نیز گفت:۲۰۰ میلیارد تومان در سفر رییس جمهور برای بیمارستان گهر دورود تصویب شد که تاکنون ۱۰۰ میلیارد تومان آن تخصیص یافته است.

دکتر علی فرهادی بیان کرد: قرارداد اولیه این بیمارستان ۳۴۰ میلیارد تومان می باشد که ۶۰ میلیارد تومان پیش‌پرداخت شده است همچنین طی ۲ سال اخیر از محل ماده ۳۷، ۷۰ میلیارد تومان به این پروژه تخصیص داده شد که هم اکنون از لحاظ سازه ۴۷ درصد و در مجموع ۲۱ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی با بیان اینکه ۵۰ درصد اعتبارات این طرح پرداخت شده است اظهار داشت: امسال به دلیل مشکلات فنی وقفه‌ای در پروژه ایجاد شد اما تاکنون از محل تعهدات ۲۰۰ میلیارد تومانی سفر هیات دولت برای این طرح، ۱۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.

فرهادی با بیان اینکه ۷۰ نفر کارکنان پیمانکار اسکلت فلزی این بیمارستان مشغول به کار هستند اضافه کرد: مساحت این بیمارستان ۲۷ هزار مترمربع است.

اختصاص هشت میلیارد تومان به طرح‌های درمانی بروجرد

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: هشت میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل طرح‌های بهداشتی و درمانی بروجرد و برای تکمیل بخش روانپزشکی بیمارستان خیرساز بروجرد ۲ میلیارد تومان از طرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اختصاص یافته است.

فرهادی با بیان اینکه این طرح با یک هزار و ۵۰ متر مربع و ۳۰ تخت روانپزشکی آماده بهره‌برداری است ادامه داد: همچنین ۲ میلیارد تومان برای تکمیل طرح خدمات پس از زایمان به بیمارستان شهید چمران اختصاص یافت و در راستای تکمیل سازه بیمارستان امام خمینی (ره) نیز چهار میلیارد تومان به این طرح تزریق خواهد شد.

وی همچنین اضافه کرد: درمانگاه دکتر زرین کوب بروجرد با یک هزار و ۶۸۰ متر مربع زیربنا و اعتبار ۱۷ میلیارد تومان افتتاح شده است و تمام تخصص‌ها شامل دندانپزشکی، رادیولوژی، قلب، اطفال، زنان و مامایی را دارد.

تکمیل بیمارستان نیایش خرم‌آباد در اولویت قرار دارد

رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز گفت: تکمیل و راه اندازی بیمارستان نیایش خرم‌آباد مطالبه جدی این واحد دانشگاهی است و در اولویت کاری قرار دارد.

دکتر بهرام دلفان بیان کرد: پس از سفر رییس جمهور به استان ۲۷۲ میلیارد تومان برای تکمیل این بیمارستان از طریق ماده ۵۶ به عاملیت بانک ملی پیش‌بینی شد که بخشی از این تسهیلات به دانشگاه پرداخت و به پروژه تزریق شده است.

وی ادامه داد: در صورت بهره برداری از بیمارستان نیایش علاوه بر بالا رفتن میانگین تخت بیمارستانی استان از میانگین کشوری، به دلیل قرار گرفتن در مجموعه پردیس کمالوند، نزدیکی به مجتمع آموزشی دانشگاه و بیمارستان آموزشی مهر، فضای آموزشی و درمانی پردیس کمالوند تکمیل خواهد شد.

وی گفت: این پروژه از منابع اعتباری لازم برخوردار بوده و لازم است پیمانکار پروژه به صورت جدی‌تر پای کار باشد که این مهم نیازمند حمایت و پیگیری مجدانه مسوولان ارشد استانی و نمایندگان مجلس است تا در زمان‌بندی تعیین شده به بهره برداری رسیده و بخشی از نیازهای درمانی استان را تامین کند.

دلفان عنوان کرد: این بیمارستان ۵۱۵ تختخوابی شامل تمام تخت‌های فوق‌تخصصی، داخلی و جراحی بوده و تمام رشته‌ها را خواهد داشت، با امکانات آزمایشگاهی پیشرفته همراه خواهد بود که پیشرفت فیزیکی آن از ۲۵ به حدود ۴۶ درصد افزایش یافته است.

یک هزار و ۲۰۰ تخت بیمارستانی به ظرفیت بیمارستان های لرستان افزوده می شود

رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار داشت: یک هزار و ۲۰۰ تخت در قالب چهار بیمارستان دورود، خرم آباد، کوهدشت و رومشکان در حال اجرا و حدود یک سوم تخت های استان در حال راه اندازی است.

دلفان با بیان اینکه پارسال ۱۰۰ میلیارد تومان در راستای تکمیل طرح های نیمه تمام بیمارستانی خرم آباد، دورود و کوهدشت تخصیص یافته است ادامه داد: این اعتبارات در قالب مصوبات سفر رییس جمهور طی ۲ مرحله، تخصیص یافته که با تزریق این اعتبارات عملیات اجرایی طرح ها شتاب خوبی گرفته است.

وی با بیان اینکه عمده ترین مصوبات حوزه بهداشت و درمان لرستان در جریان سفر سال ۱۴۰۰ هیات دولت به استان تکمیل سه بیمارستان نیمه تمام بود اظهار داشت: جهت تکمیل بیمارستان های گهر دورود و رازی کوهدشت ۴۰ میلیارد تومان مصوب و طی سال گذشته مبالغی به طرح بیمارستان کوهدشت تزریق شده است.

دلفان با بیان اینکه هم اکنون حدود یک سوم تخت های موجود بیمارستانی استان جدید شده و در حال راه اندازی است اظهار داشت: تامین منابع پیش بینی شده است و تا سه سال آینده یک هزار و ۲۰۰ تخت راه اندازی می شود.

وی با بیان اینکه روستاها و مناطق محروم به طور مداوم بازدید و سرکشی می شود ادامه داد: اردوی جهادی دندانپزشکی در منطقه قلعه میشوند پلدختر برگزار شد و در این راستا هشت اردوی جهادی در روستاهای و شهرهای کوچک برگزار شده است.

لرستان کارگاه بزرگ نظام سلامت

۱۰۵ طرح بهداشتی درمانی نیمه تمام تکمیل می شود

رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به تکمیل طرح های بهداشتی و درمانی و تامین تجهیزات پزشکی در استان گفت: تامین منابع پیش بینی شده است و در صورت تخصیص اعتبارات طرح های استان تکمیل می شود.

دلفان با اشاره به تکمیل چندین درمانگاه در سطح استان افزود: تامین منابع طرح های استان از طرف وزارت خانه حمایت می شود و تمام طرح ها در حال اجرا هستند همچنین طرح اورژانس عشایر به زودی کلنگ زنی خواهد شد.

وی ادامه داد:آنژیو گرافی خرم آباد و دورود و دستگاه سی تی آنژیو در استان تامین شده است که در مجموع ۲میلیون و ۱۰۰ هزار یورو در این راستا هزینه شده است و تا آخر سال نیازهای تجهیزاتی نیز برطرف می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha