حسین اسدیراد روز شنبه در گفتوگو با ایرنا اظهار کرد: از این شمار کودک بیسرپرست واگذار شده ۱۲ کودک دختر و هفت کودک پسر هستند.
وی با بیان اینکه از سال ۱۳۹۹ تاکنون درخواستهای زوجین برای فرزندپذیری به صورت سامانهای بررسی و اعلام نتیجه میشود، افزود: در حال حاضر تعداد ۴۶۷ خانواده با تشکیل پرونده در سامانه فرزند خواندگی در انتظار فرزندپذیری هستند.
مدیرکل بهزیستی استان بوشهر در خصوص نحوه ثبتنام برای فرزندخواندگی گفت: ثبتنام برای سرپرستی از یک یا چند کودک یا نوجوان بیسرپرست یا بدسرپرست به صورت حضوری و یا اینترنتی انجام میشود به این صورت که متقاضیان مدارک مورد نیاز شامل کپی شناسنامه و کارت ملی، سندازدواج، سند ملک یا املاک، مدارک ناباروری یا نامه متخصص زنان و گواهی اشتغال و تحصیل را در سامانه adoption.behzisti.net بارگذاری کنند.
اسدیراد مهیا کردن محیط مناسب شبیه به محیط خانه، اجرای کامل و علمی برنامههای تربیتی و مراقبتی و انجام امور مددکاری برای کاهش حضور فرزندان در خانهها و سرعتبخشی در بازگشت این کودکان به خانواده زیستی یا جایگزین را از مهمترین هدفها و فعالیت خانههای کودک و نوجوان عنوان کرد.
وی مهمترین چالش فرزندخواندگی را رواج غیرقانونی پذیرش فرزند در خانوادهها از طریق خرید و فروش و واسطه گری دلالان است که به نوعی باعث به خطر افتادن منافع عالی کودک میشود.
مدیرکل بهزیستی استان بوشهر عنوان کرد: در همین ارتباط طی انعقاد تفاهم نامه با چهار نهاد دولتی دادگستری، نیروی انتظامی، ثبت احوال و دانشگاه علوم پزشکی مقرر شد که این معضل مورد بررسی قرار گیرد.
وی عدم پذیرش فرزندان بزرگسال و دارای مشکل برای درمان را از دیگر چالشهای واگذاری فرزندان عنوان کرد.
اسدیراد با بیان اینکه فرزندخواندگی تا ۱۴ سالگی انجام میشود گفت: انتظار میرود خانوادهها نسبت به فرزندخواندگی فرزندان دارای معلولیت و نیاز به مراقبت ویژه و همچنین فرزندان بالای ۶ سال اقدام کنند.
نظر شما